Route

Wat zijn goede werkschoenen voor de horeca?

Blog

Het is bekend dat werken in een keuken en bediening zwaar werk kan zijn. Je bent daarom beter af met een paar goede werkschoenen voor de horeca. Met de juiste werkschoenen voorkom je namelijk pijnklachten en een anti slip zool helpt ongelukken op de werkvloer te voorkomen.

Wat is belangrijk bij goede horeca werkschoenen?

Het type schoen dat je zoekt is afhankelijk van het soort horecawerk dat je doet. Medewerkers in de bediening maken bijvoorbeeld van al het horecapersoneel de meeste kilometers.

Het belangrijkste criterium voor hun werkschoenen is ondersteuning en comfort. Een stevige schoen die je voeten goed ondersteund, zorgt ervoor dat je je voor de volle honderd procent kan concentreren op je gasten en vermoeide voeten voorkomt.

Horeca werkschoenen met een goede ondersteuning zijn schoenen van Durea en DL Sport. Xsensible Stretchwalkers hebben vooral veel demping en zijn perfect wanneer je in de bediening werkt op een terras. Op de onderstaande afbeelding zie je de voorjaarscollectie van Xsensible Stretchwalker. Uiteraard hebben we voor zowel dames als heren ook neutrale kleuren zoals zwart, wit of bruin. Bel even naar onze winkel voor de beschikbaarheid.

wat zijn goede horeca werkschoenen - xsensible stretchwalker voorjaar 2021 dames

Als je werkzaam bent in een café dan heb je waarschijnlijk regelmatig te maken met gebroken glas op de vloer. In dat geval is een werkschoen met een verstevigde tussenzool een aanrader. Scherpe voorwerpen kunnen de zool niet door en de voeten blijven beschermd. Moet jij lang staan op je werk en zoek je de juiste schoenen? Klik dan hier voor het advies.

Wij verkopen veiligheidsschoenen van HKS Safety shoes. Afhankelijk van het type schoen dat je kiest, biedt de schoen bescherming aan je voeten tijdens je werkzaamheden.

Werkschoenen voor de keuken? Gebruik anti slip schoenen

Ben je vooral aan het werk in de keuken, dan is het van belang dat je werkschoenen een stevige antislipzool hebben voor goede grip op de gladde keukenvloer. Verder kan je werkgever stalen neuzen adviseren als bescherming tegen vallende voorwerpen. Zeker wanneer je werkt met scherpe messen en zware pannen.

TIP: Zitten jouw huidige werkschoenen niet lekker? Meestal kun je hier iets aan doen. Bekijk onze praktische tips.

Het merk Mephisto werkt vaak met rubberen zolen onder hun schoenen. Rubber is een natuurlijk materiaal met een goede grip en daardoor een fijne antislipwerking. Ook voor dames hebben we geschikte werkschoenen voor in de keuken met anti slip zool.

werkschoenen horeca met anti slip zool - mephisto zwarte herenschoenen

Heb je nog vragen of zie je juist door de bomen het bos niet meer? Loop eens de winkel binnen en onze schoenadviseurs zoeken met je mee naar de ideale werkschoen voor jouw horecabaan.

Route

 

← Terug naar overzicht