Route

Ambacht vanuit Italië

“Wij zijn ambachtslieden en dat zijn we al sinds 1974. We maken schoenen met toegewijd hart en passionele handelingen,” aldus de Italiaanse eigenaars van DL Sport. De liefde voor schoenen voel je als je hun collecties bekijkt en met liefde voor óns vak, meten wij ze bij je aan.

DL Sport damesschoenen

Elke schoen van DL Sport is ontstaan op papier en handgetekend met potlood. Van de keuze voor het leer tot de naaitechnieken en de zoolkeuze, alles wordt met de hand gedaan in Italië. Elke collectie is een stijlvolle combinatie van jarenlange tradities en de nieuwste ontwikkelingen in de schoenenbranche. De schoenen van DL Sport zijn meer dan alleen een accessoire. Benieuwd naar onze andere damesschoenen?

bekijk damesschoenen

DL Sport door de ogen van de oprichters:

Innovatief: gebruikmakend van de nieuwste technieken wordt er voor iedereen een passende schoen geproduceerd. Altijd vanuit de visie dat iedere vrouw uniek is.

Ambachtelijk: alle schoenen zijn volledig van leer en voorzien van een uitneembaar voetbed. Alleen het beste voor jouw voeten.

Modieus: als mode-minnende Italianen volgt DL Sport de laatste trends op het gebied van schoenmode.

DL Sport verkooppunt

Ben je op zoek naar een DL Sport verkooppunt? Bij ons in de winkel vind je DL Sport sneakers, boots en laarsjes in diverse breedtematen.

Kom eens lang bij Penninx Schoenen en ervaar DL Sport door in onze winkel te proeflopen op de schoenen.

Route