Route

Een schoen die je voeten blij maakt

Xsensible streeft met elke schoen naar een drie-eenheid van comfort, mode en functionaliteit. Hun doel is de meest comfortabele schoen ter wereld op de markt te brengen. Een schoen die je voeten blij maakt. Door innovatieve ideeën en hoogstaande technieken wordt al ruim honderd jaar het juiste comfort bij elke nieuwe collectie bereikt.

Xsensible heeft voor ieder wat wils

Bij het samenstellen van de collectie in onze winkel, kiezen wij voor twee verschillende lijnen van Xsensible: de Stretchwalkers en de Klassiek & Care-lijn. Een mooie combinatie die elkaar prima aanvult en daardoor voor ieder wat wils te bieden heeft.

Ontdek onze collecties

Xsensible stretchwalker voor heren & dames

De Xsensible stretchwalkers zijn schoenen met een unieke zooltechnologie, die ervoor zorgt dat het lichaam een correcte houding aanneemt. Met het balanspunt in het midden van de schoen, worden gewrichten minder belast, wikkelt de voet beter af en wordt de druk gelijkmatig verdeeld. Dit maakt de Xsensible stretchwalker ideaal om lang op te staan.

Wij nodigen je graag uit bij ons in de winkel om de Stretchwalkers eens te passen. We garanderen je een bijzondere loopervaring.

Route

Xsensible stretchwalker verkooppunt

De Klassiek & Care-lijn maakt gebruik van gepatenteerd Inside Stretchleer. Deze unieke technologie is door Xsensible zelf ontwikkelt en is revolutionair in de schoenenbranche. Het leer rekt 70% in de breedte, waardoor het zorgt voor een maximale bewegingsvrijheid en aanvoelt als een tweede huid. De Xsensible klassiek & care zijn zeer geschikt voor gevoelige of pijnlijke voeten bijvoorbeeld voor oudere mensen. Ook voor voetklachten als hielspoor, hallux valgus, reuma of artrose biedt Xsensible uitkomst.