Elk seizoen uw vertrouwde merk

In onze winkel vindt u elk seizoen de mooiste exemplaren van onze verschillende vaste merken. De herencollectie bestaat uit schoenen van diverse merken. Daarnaast hebben we in ons assortiment ook pantoffels, wandelschoenen en stevige werkschoenen. In de fotoslider hierboven vindt u een greep uit onze herencollectie.

In onze collectie vindt u de volgende merken: Van Bommel, Floris van Bommel, Dr Livingstone,  Mephisto, Rockport, Gijs, Meindl, Rehab, Lorenzi, Australian, Merrel, DL Sport, Waldlaufer, Ströber,  Josef Seibel, Stretchwalker, Rohde en HKS.

Accessoires

Naast een verrassend ruim aanbod aan herenschoenen, vindt u in onze winkel ook lederen herenriemen in verschillende maten en uitvoeringen . Vraag een van onze medewerkers gerust om meer informatie.

bekijk ons aanbod accessoires

Trends voorjaar 2020....

Deze zomer draait het bij de herenschoenen veelal om materiaalkeuze. Denk daarbij aan snake, nubuck en fantasiematerialen, waarbij sportief en stoer wederom de boventoon voeren. Ook mogen de materialen gezien worden. Qua kleur zijn wit, lichtgrijs en blauw heel belangrijk, maar ook zeker groen, beige en allerlei cognactinten ga je veel zien dit seizoen. Er wordt veel gespeeld met details en prints. Dankzij de mooie dessins en materialen krijgen klassiekers voor de mannen een moderne en zeker een luxe uitstraling.

Benieuwd naar alle trends voor herenschoenen? Neem gerust eens een kijkje op onze herenafdeling.

Ontdek onze collectie

Op de eerste etage van onze winkel presenteren we u met trots onze ruim gevulde herenafdeling. In onze herencollectie vindt u schoenen voor verschillende gelegenheden. Met een ruime keuze aan modellen voor de zeer smalle én zeer brede voet. Het merendeel van onze herenschoenen kunt u bovendien met uw eigen aangepaste (steun)zolen dragen.

Door te luisteren naar uw persoonlijke wensen zoeken we samen naar een kwalitatieve schoen waarvan u lange tijd plezier zult hebben.