Route

Elk seizoen jouw vertrouwde merk

In onze winkel vind je elk seizoen de mooiste exemplaren van onze verschillende vaste merken. De herencollectie bestaat uit schoenen van diverse merken. Daarnaast hebben we in ons assortiment ook pantoffels, wandelschoenen en stevige werkschoenen. In de fotoslider hierboven zie je een greep uit onze herencollectie.

In onze collectie vind je de volgende merken: Van Bommel, Floris van Bommel, Dr Livingstone, Mephisto, Rockport, Gijs, Meindl, Rehab, Australian, Merrel, DL Sport, Waldlaufer, Ströber,  Josef Seibel, Xsensible Stretchwalker, Rohde en HKS.

Accessoires

Naast een verrassend ruim aanbod aan herenschoenen, vind je in onze winkel ook lederen herenriemen in verschillende maten en uitvoeringen. Vraag een van onze medewerkers gerust om meer informatie.

bekijk ons aanbod accessoires

Winter 2022 voor de heren

Dit seizoen blijft de herenmode sportief. In de collectie zien we sneakers in alle soorten en maten. Qua kleurgebruik zien we enerzijds een neutrale basis van grijs, blauw en bruintinten en anderzijds frisse kleurencombinaties voor de nu zo trendy retrolook.

Hoewel sneakers al jarenlang populair zijn én blijven, zijn ook de hoge boots terug in de picture dit najaar. De grove desertboots maken met hun stoere uitstraling de collectie lekker divers.

Benieuwd naar alle trends voor herenschoenen? Neem gerust eens een kijkje op onze herenafdeling.

Herenschoenen winkel: ontdek onze collectie

Op de eerste etage van onze winkel presenteren wij met trots onze ruim gevulde herenafdeling. In onze herencollectie vind je schoenen voor verschillende gelegenheden. Met een ruime keuze aan stevige herenschoenen en modellen voor de zeer smalle én zeer brede voet. Het merendeel van onze herenschoenen kun je bovendien met jouw eigen aangepaste (steun)zolen dragen.

Door te luisteren naar jouw persoonlijke wensen zoeken we samen naar een kwalitatieve schoen waarvan je lange tijd plezier zult hebben.

Route