Route

Elk seizoen jouw vertrouwde merk

In onze winkel vind je elk seizoen de mooiste exemplaren van onze verschillende vaste merken. De herencollectie bestaat uit schoenen van diverse merken. Daarnaast hebben we in ons assortiment ook pantoffels, wandelschoenen en stevige werkschoenen. In de fotoslider hierboven zie je een greep uit onze herencollectie.

In onze collectie vind je de volgende merken: Van Bommel, Floris van Bommel, Dr Livingstone, Mephisto, Rockport, Gijs, Meindl, Rehab, Australian, Merrel, DL Sport, Waldlaufer, Ströber,  Josef Seibel, Xsensible Stretchwalker, Rohde en HKS.

Accessoires

Naast een verrassend ruim aanbod aan herenschoenen, vind je in onze winkel ook lederen herenriemen in verschillende maten en uitvoeringen. Vraag een van onze medewerkers gerust om meer informatie.

bekijk ons aanbod accessoires

Zomer 2022 voor de heren

De mode voor de heren blijft sportief. Al verschillende seizoenen voeren sneakers in alle soorten en maten de boventoon. Door divers kleur- en materiaalgebruik, zijn deze sportieve schoenen bij elke kledingstijl en naar iedere gelegenheid te dragen. En bovenal zijn ze heerlijk comfortabel.

Dit voorjaar zien we veel hippe sneakers met dikkere zolen in voorjaarstinten. Wit is niet weg te denken, maar we zien veel frisse kleuren als beige en cognac. Aangevuld met licht groen, blauw en lichtgrijs is de herencollectie heel divers dit jaar.

Benieuwd naar alle trends voor herenschoenen? Neem gerust eens een kijkje op onze herenafdeling.

Herenschoenen winkel: ontdek onze collectie

Op de eerste etage van onze winkel presenteren wij met trots onze ruim gevulde herenafdeling. In onze herencollectie vind je schoenen voor verschillende gelegenheden. Met een ruime keuze aan stevige herenschoenen en modellen voor de zeer smalle én zeer brede voet. Het merendeel van onze herenschoenen kun je bovendien met jouw eigen aangepaste (steun)zolen dragen.

Door te luisteren naar jouw persoonlijke wensen zoeken we samen naar een kwalitatieve schoen waarvan je lange tijd plezier zult hebben.

Route