Route

Elk seizoen jouw vertrouwde merk

In onze winkel vind je elk seizoen de mooiste exemplaren van onze verschillende vaste merken. De herencollectie bestaat uit schoenen van diverse merken. Daarnaast hebben we in ons assortiment ook pantoffels, wandelschoenen en stevige werkschoenen. In de fotoslider hierboven zie je een greep uit onze herencollectie.

In onze collectie vind je de volgende merken: Van Bommel, Floris van Bommel, Dr Livingstone, Mephisto, Rockport, Gijs, Meindl, Rehab, Lorenzi, Australian, Merrel, DL Sport, Waldlaufer, Ströber,  Josef Seibel, Xsensible Stretchwalker, Rohde en HKS.

Accessoires

Naast een verrassend ruim aanbod aan herenschoenen, vind je in onze winkel ook lederen herenriemen in verschillende maten en uitvoeringen. Vraag een van onze medewerkers gerust om meer informatie.

bekijk ons aanbod accessoires

Najaar 2021 voor de heren

De mode voor de heren blijft sportief. Al verschillende seizoenen voeren sneakers in alle soorten en maten de boventoon. Door divers kleur- en materiaalgebruik, zijn deze sportieve schoenen bij elke kledingstijl en naar iedere gelegenheid te dragen. En bovenal zijn ze heerlijk comfortabel.

Deze herfst en winter zien we wat stoerdere sneakers met grove zolen in najaarstinten. Naast het immer populaire zwart, zien we veel herfsttinten als cognac en donkergroen. Aangevuld met donkerblauw en grijs is de herencollectie heel divers dit jaar.

Benieuwd naar alle trends voor herenschoenen? Neem gerust eens een kijkje op onze herenafdeling.

Herenschoenen winkel: ontdek onze collectie

Op de eerste etage van onze winkel presenteren wij met trots onze ruim gevulde herenafdeling. In onze herencollectie vind je schoenen voor verschillende gelegenheden. Met een ruime keuze aan stevige herenschoenen en modellen voor de zeer smalle én zeer brede voet. Het merendeel van onze herenschoenen kun je bovendien met jouw eigen aangepaste (steun)zolen dragen.

Door te luisteren naar jouw persoonlijke wensen zoeken we samen naar een kwalitatieve schoen waarvan je lange tijd plezier zult hebben.

Route