Route

Elk seizoen uw vertrouwde merk

In onze winkel vindt u elk seizoen de mooiste exemplaren van onze verschillende vaste merken. De herencollectie bestaat uit schoenen van diverse merken. Daarnaast hebben we in ons assortiment ook pantoffels, wandelschoenen en stevige werkschoenen. In de fotoslider hierboven vindt u een greep uit onze herencollectie.

In onze collectie vindt u de volgende merken: Van Bommel, Floris van Bommel, Dr Livingstone,  Mephisto, Rockport, Gijs, Meindl, Rehab, Lorenzi, Australian, Merrel, DL Sport, Waldlaufer, Ströber,  Josef Seibel, Stretchwalker, Rohde en HKS.

Accessoires

Naast een verrassend ruim aanbod aan herenschoenen, vindt u in onze winkel ook lederen herenriemen in verschillende maten en uitvoeringen . Vraag een van onze medewerkers gerust om meer informatie.

bekijk ons aanbod accessoires

De nieuwste mode voor heren nodigt uit om je schoenencollectie eens flink uit te breiden. We zien onder andere geweldige sneakers in bijzondere combinaties van kleuren en materialen. Er wordt allang niet meer gekozen voor veilig zwart en donkerbruin, maar eerder voor felle accentkleuren en luxe printmaterialen. Dit jaar maken we de keuze voor lichte tinten grijs en beige naast, het niet weg te denken, wit. Ook cognac en blauw zijn toppers deze lente. Minstens even belangrijk als de kleur is het materiaal: glad leer, suede, printleer of een mooie combinatie ervan. Verder is er dit voorjaar veel oog voor de zolen. Chunky en stoer, sportief of klassiek: de zolen drukken een flinke stempel op de uitstraling van de schoenen.

Hoewel de herenschoenmode steeds diverser wordt qua ontwerp, zie je dat de verschillende stijlen meer en meer gematcht kunnen worden. Zo worden sneakers steeds vaker gecombineerd met een mooi pak en zie je dat de klassieke veterschoenen juist modern worden door het gebruik van nieuwe leersoorten en trendkleuren. Al met al een grote diversiteit en voor ieder wat wils in onze collectie.

Benieuwd naar alle trends voor herenschoenen? Neem gerust eens een kijkje op onze herenafdeling.

Herenschoenen winkel: ontdek onze collectie

Op de eerste etage van onze winkel presenteren we u met trots onze ruim gevulde herenafdeling. In onze herencollectie vindt u schoenen voor verschillende gelegenheden. Met een ruime keuze aan modellen voor de zeer smalle én zeer brede voet. Het merendeel van onze herenschoenen kunt u bovendien met uw eigen aangepaste (steun)zolen dragen.

Door te luisteren naar uw persoonlijke wensen zoeken we samen naar een kwalitatieve schoen waarvan u lange tijd plezier zult hebben.

Route