Route

Elk seizoen de mooiste exemplaren

In onze damescollectie vindt u elk seizoen de mooiste exemplaren van onze vaste merken. Onze damescollectie bestaat uit comfortabele damesschoenen van diverse merken. Daarnaast vindt u in onze collectie ook pantoffels, sandalen en wandelschoenen in verschillende uitvoeringen en klasses. In de fotoslider hierboven vindt u een greep uit onze damesschoenen collectie.

In onze schoenenwinkel hebben wij damesschoenen van diverse merken: Durea (excellent dealer), Wolky (select dealer), Waldlaufer, Gabor, Hispanitas, Floris van Bommel, DL Sport, Think, Rehab, Xsensible, Piedi Nudi, Laura Vita, Verhulst, Hassia, Mephisto, Meindl wandelschoenen, Stuppy, Birkenstock, Rohde pantoffels.

Accessoires: dames tas & riemen

Een mooi paar schoenen wordt soms nóg mooier met een mooie dames tas om de schouder. Of een luxe Chabo portemonnee die je vol trots tevoorschijn tovert. In onze winkel vindt u daarom ook verschillende fraaie accessoires en tassen om uw outfit compleet te maken, van o.a.: Hispanitas, Gabor, Chabo Bags en Laura Vita.

bekijk ons aanbod accessoires

Najaar 2023  voor de dames

Alles kan en mag dit jaar wat betreft de damesschoenmode; van lange laars tot enkelboot en van elegante instapper tot sportieve sneaker. De collectie voor dit najaar is erg divers en heeft gegarandeerd voor ieder wat wils.

Wat in onze najaarscollectie vooral opvalt is het kleur- en materiaalgebruik. Qua kleur is de basis het immer populaire zwart aangevuld met taupe en blauw. De kleur bruin begint dit jaar opnieuw terrein te winnen met variaties in cognac- en bronstinten. Behalve de neutralen zien we deze herfst en winter ook leuke, felle kleuraccenten. De materialen zijn deze collectie luxe te noemen. Naast gladleer en suède zijn ook lakleer, croco- en slangenprints en glansfinishes niet weg te denken uit het modebeeld en geven het geheel een bijzondere touch.

Al met al een bijzondere en veelzijdige collectie dit seizoen.

Kom eens een kijkje nemen in onze winkel.

Route

Ontdek onze comfortabele damesschoenen

Zodra je bij Penninx Schoenen in Gemert binnenloopt, vind je op de begane grond van onze winkel een ruim aanbod aan comfortabele damesschoenen in breedtematen t/m wijdte K. Stuk voor stuk geïnspireerd op de mode van nu.

Met verschillende pasvormen en breedtematen vind je in onze collectie altijd een schoen die perfect aansluit bij jouw voet. Zo hebben we comfortabele damesschoenen in de wijdtes E t/m K. Kom eens langs, wij geven een geheel vrijblijvend schoenadvies!

Durea schoenen: ruim aanbod voor dames…

Op zoek naar hippe schoenen voor steunzolen? In onze ruime damesschoenen collectie hebben wij veel keuze in breedtematen / wijdtematen.

Als Durea Excellent dealer hebben wij in onze schoenenwinkel een groot aanbod in comfortabele durea schoenen. Zo hebben wij Durea sneakers, slippers, sandalen, enkellaarzen, en boots. Ook hebben wij Durea Go schoenen in breedtemaat E, G, H, K en overige wijdtes. In onze schoenenwinkel ben je vrij om Durea schoenen te komen passen en krijg je een deskundig schoenadvies. Wil je meer weten over Durea schoenen?

meer over Durea