Elk seizoen de mooiste exemplaren

In onze damescollectie vindt u elk seizoen de mooiste exemplaren van onze vaste merken. Onze damescollectie bestaat uit comfortabele damesschoenen van diverse merken. Daarnaast vindt u in onze collectie ook pantoffels, sandalen en wandelschoenen in verschillende uitvoeringen en klasses. In de fotoslider hierboven vindt u een greep uit onze damesschoenen collectie.

In onze schoenenwinkel hebben wij damesschoenen van diverse merken: Durea (excellent dealer), Wolky (select dealer), Waldlaufer, Gabor, Hispanitas, Floris van Bommel, DL-sport, Think, Rehab, Xsensible Stretchwalker, Piedi Nudi, Laura Vita, Verhulst, Hassia, Mephisto, Meindl wandelschoenen, Stuppy, Birkenstock, Rohde pantoffels.

Accessoires: dames tas & riemen

Een mooi paar schoenen wordt soms nóg mooier met een mooie dames tas om de schouder. Of een luxe Chabo portemonnee die je vol trots tevoorschijn tovert. In onze winkel vindt u daarom ook verschillende fraaie accessoires en tassen om uw outfit compleet te maken, van o.a.: Hispanitas, Gabor, Chabo Bags en Laura Vita.

bekijk ons aanbod accessoires

Trends voorjaar 2020.....

De trend voor zomer 2020 is sneakers, sneakers en nog eens sneakers. Wit voert de boventoon, gevarieerd met dierenprints, fantasieprints en accentkleuren. Dus zeker wel in een ruime diversiteit. Naast het wit, zien we frisse lentekleuren, als geel, rood, baby blue,  maar ook donkerblauw, beige, cognac, lichtgrijs mogen we zeker niet vergeten. Al deze prachtige kleuren zien we terug komen in luxe materialen, zoals metallic prints, nubuck en fantasielak al dan niet gesierd met hippe accenten. Er is weer een verrassend modebeeld te zien deze zomer!

Kom eens een kijkje nemen in onze winkel om zelf een beeld te vormen van de nieuwste mode voor zomer 2020!

Ontdek onze comfortabele damesschoenen

Zodra u bij Penninx Schoenen in Gemert binnenloopt, vindt u op de begane grond van onze winkel een ruim aanbod aan comfortabele damesschoenen in breedtematen t/m wijdte K. Stuk voor stuk geïnspireerd op de mode van dit seizoen.

Met verschillende pasvormen en breedtematen vindt u in onze collectie altijd een schoen die perfect aansluit bij uw voet. Zo hebben we comfortabele damesschoenen in de wijdtes E t/m K. Kom ook eens langs, wij geven een geheel vrijblijvend schoenadvies!

Durea schoenen: ruim aanbod voor dames…

Op zoek naar hippe schoenen voor steunzolen? In onze ruime damesschoenen collectie hebben wij veel keuze in breedtematen / wijdtematen.

Als Durea Excellent dealer zijn hebben wij in onze schoenenwinkel een groot aanbod in comfortabele durea schoenen. Zo hebben wij Durea sneakers, slippers, sandalen, enkellaarzen, en boots. Ook hebben wij Durea Go schoenen in breedtemaat E, G, H, K en overige wijdtes. In onze schoenenwinkel ben je vrij om Durea schoenen te komen passen en krijg je een deskundig schoenadvies. Wil je meer weten over Durea schoenen?

meer over Durea