Route

Elk seizoen de mooiste exemplaren

In onze damescollectie vindt u elk seizoen de mooiste exemplaren van onze vaste merken. Onze damescollectie bestaat uit comfortabele damesschoenen van diverse merken. Daarnaast vindt u in onze collectie ook pantoffels, sandalen en wandelschoenen in verschillende uitvoeringen en klasses. In de fotoslider hierboven vindt u een greep uit onze damesschoenen collectie.

In onze schoenenwinkel hebben wij damesschoenen van diverse merken: Durea (excellent dealer), Wolky (select dealer), Waldlaufer, Gabor, Hispanitas, Floris van Bommel, DL Sport, Think, Rehab, Xsensible, Piedi Nudi, Laura Vita, Verhulst, Hassia, Mephisto, Meindl wandelschoenen, Stuppy, Birkenstock, Rohde pantoffels.

Accessoires: dames tas & riemen

Een mooi paar schoenen wordt soms nóg mooier met een mooie dames tas om de schouder. Of een luxe Chabo portemonnee die je vol trots tevoorschijn tovert. In onze winkel vindt u daarom ook verschillende fraaie accessoires en tassen om uw outfit compleet te maken, van o.a.: Hispanitas, Gabor, Chabo Bags en Laura Vita.

bekijk ons aanbod accessoires

Zomer 2023  voor de dames

De voorjaarscollectie is dit jaar erg divers en heeft gegarandeerd voor ieder wat wils. De sneakers staan ook dit voorjaar weer centraal.  Of je nu kiest voor een chunky zool of juist voor een wat elegantere uitstraling met luxe materialen en fijne detaillering, sneakers zijn on trend!

Ook het kleurenpalet is afwisselend met aan de ene kant (room)wit, beige en lichtgrijze tinten en aan de andere kant pastels of juist felle kleuren, gecombineerd met lichte tinten in leer, nubuck of suède. Ook dit voorjaar veel variatie met meshmaterialen, hetgeen een sportieve uitstaling geeft en vaak lekker soepel aan de voet voelt.

Al met al laat de collectie een bijzonder veelzijdig beeld zien dit seizoen.

Kom eens een kijkje nemen in onze winkel.

Route

Ontdek onze comfortabele damesschoenen

Zodra je bij Penninx Schoenen in Gemert binnenloopt, vind je op de begane grond van onze winkel een ruim aanbod aan comfortabele damesschoenen in breedtematen t/m wijdte K. Stuk voor stuk geïnspireerd op de mode van nu.

Met verschillende pasvormen en breedtematen vind je in onze collectie altijd een schoen die perfect aansluit bij jouw voet. Zo hebben we comfortabele damesschoenen in de wijdtes E t/m K. Kom eens langs, wij geven een geheel vrijblijvend schoenadvies!

Durea schoenen: ruim aanbod voor dames…

Op zoek naar hippe schoenen voor steunzolen? In onze ruime damesschoenen collectie hebben wij veel keuze in breedtematen / wijdtematen.

Als Durea Excellent dealer hebben wij in onze schoenenwinkel een groot aanbod in comfortabele durea schoenen. Zo hebben wij Durea sneakers, slippers, sandalen, enkellaarzen, en boots. Ook hebben wij Durea Go schoenen in breedtemaat E, G, H, K en overige wijdtes. In onze schoenenwinkel ben je vrij om Durea schoenen te komen passen en krijg je een deskundig schoenadvies. Wil je meer weten over Durea schoenen?

meer over Durea