Route

Elk seizoen de mooiste exemplaren

In onze damescollectie vindt u elk seizoen de mooiste exemplaren van onze vaste merken. Onze damescollectie bestaat uit comfortabele damesschoenen van diverse merken. Daarnaast vindt u in onze collectie ook pantoffels, sandalen en wandelschoenen in verschillende uitvoeringen en klasses. In de fotoslider hierboven vindt u een greep uit onze damesschoenen collectie.

In onze schoenenwinkel hebben wij damesschoenen van diverse merken: Durea (excellent dealer), Wolky (select dealer), Waldlaufer, Gabor, Hispanitas, Floris van Bommel, DL Sport, Think, Rehab, Xsensible, Piedi Nudi, Laura Vita, Verhulst, Hassia, Mephisto, Meindl wandelschoenen, Stuppy, Birkenstock, Rohde pantoffels.

Accessoires: dames tas & riemen

Een mooi paar schoenen wordt soms nóg mooier met een mooie dames tas om de schouder. Of een luxe Chabo portemonnee die je vol trots tevoorschijn tovert. In onze winkel vindt u daarom ook verschillende fraaie accessoires en tassen om uw outfit compleet te maken, van o.a.: Hispanitas, Gabor, Chabo Bags en Laura Vita.

bekijk ons aanbod accessoires

Winter 2022/2023  voor de dames

De wintercollectie is dit jaar erg divers en heeft gegarandeerd voor ieder wat wils. Deze winter is dé winter van de boots in alle soorten en maten. Of je nu kiest voor een chunky zool en grove details of juist voor een wat elegantere uitstraling met luxe materialen en fijne detaillering, boots zijn on trend! Naast boots en laarsjes zien we veel sneakers in zowel hoog als laag model, met als nieuwste trend de retrolook in frisse kleurencombinaties. Terug van weggeweest is de preppylook met zijn klassieke uitstraling.

Ook het kleurenpalet is afwisselend met aan de ene kant zwarte, bruine en grijze tinten en aan de andere kant juist de lichte taupe, beige en gebroken wittinten. Heel divers, maar door het neutrale karakter ook heel draagbaar.

Al met al laat de collectie een bijzonder veelzijdig beeld zien dit seizoen.

Kom eens een kijkje nemen in onze winkel.

Route

Ontdek onze comfortabele damesschoenen

Zodra je bij Penninx Schoenen in Gemert binnenloopt, vind je op de begane grond van onze winkel een ruim aanbod aan comfortabele damesschoenen in breedtematen t/m wijdte K. Stuk voor stuk geïnspireerd op de mode van dit seizoen.

Met verschillende pasvormen en breedtematen vind je in onze collectie altijd een schoen die perfect aansluit bij jouw voet. Zo hebben we comfortabele damesschoenen in de wijdtes E t/m K. Kom ook eens langs, wij geven een geheel vrijblijvend schoenadvies!

Durea schoenen: ruim aanbod voor dames…

Op zoek naar hippe schoenen voor steunzolen? In onze ruime damesschoenen collectie hebben wij veel keuze in breedtematen / wijdtematen.

Als Durea Excellent dealer hebben wij in onze schoenenwinkel een groot aanbod in comfortabele durea schoenen. Zo hebben wij Durea sneakers, slippers, sandalen, enkellaarzen, en boots. Ook hebben wij Durea Go schoenen in breedtemaat E, G, H, K en overige wijdtes. In onze schoenenwinkel ben je vrij om Durea schoenen te komen passen en krijg je een deskundig schoenadvies. Wil je meer weten over Durea schoenen?

meer over Durea