Route

Stoere schoenen voor kids

In onze winkel vindt u elk seizoen de mooiste exemplaren van onze verschillende vaste kindermerken. In de fotoslider hierboven vindt u een greep uit onze kindercollectie.

In onze schoenencollectie voor kinderen vindt u onder andere de volgende merken: Twins & Trackstyle (stardealer), Piedro, Piedro Sport, Shoesme, Braqeez, Develab, RedRag, Giga, Teva en Birkenstock.

Ondersteuning tijdens de groei

We vinden het belangrijk dat onze kinderschoenen de groei van de voetjes van uw kind optimaal ondersteunen. Daarom vindt u in onze kindercollectie modellen voor extra smalle tot extra brede voetjes. Voor meisjes kunt u bij ons terecht voor schoenen tot maat 42. Jongens vinden bij ons schoenen tot maat 45. Voor kinderen hebben we schoenen in de wijdtes 2 tot en met 6.

Goede kinderschoenen kopen? Lees ons advies.

Stoer het najaar in!

De kindercollectie laat hetzelfde beeld zien als de dames- en herencollectie, maar dan in het klein. Dat wordt dus lekker twinnen met de kinderen dit najaar!

Voor de meiden zien we uiteraard veel boots en laarsjes in stoere uitvoeringen en in de nieuwste materialen. Naast de effen leersoorten zien we printmaterialen, al dan niet afgewerkt met metallic details.

De jongens gaan deze herfst en winter op de sportieve toer. We zien dit jaar veel leuke sneakers in verschillende kleuren en modellen. Voor de kleinsten hebben we verschillende enkelhoge varianten met klittenbandsluiting en rubberen stootneuzen, waar de grotere jongens eerder kiezen voor de ‘echte’ sportlook met runners.

Met een collectie in verschillende wijdtematen en tot aan de grootste kindermaten, is er dit seizoen voor baby tot tiener voor ieder wat wils.

Benieuwd geworden naar alle trends? Kom eens binnen in de winkel. Onze nieuwste collectie nodigt het najaar uit! 

Route

Kinderschoenenwinkel: ontdek onze collectie

Op onze kinder-/jeugdafdeling vindt u een ruime collectie kinderschoenen, van de eerste babyschoentje t/m  meiden- en jongensschoenen, in grote maten, zowel stoer als sportief. Bij elk bezoek meten we de voeten van uw kind handmatig in de lengte en breedte. Na het vinden van de juiste schoen, bewaren we, na uw goedkeuring, deze gegevens zorgvuldig in ons klantenbestand. Zo kunnen we de groei en stand van de kindervoeten goed in de gaten houden.

Met ons speciale spaarprogramma krijgt u bovendien bij elk 5e paar kinderschoenen 20% korting op uw aankoop.