Stoere schoenen voor kids

In onze winkel vindt u elk seizoen de mooiste exemplaren van onze verschillende vaste kindermerken. In de fotoslider hierboven vindt u een greep uit onze kindercollectie.

In onze schoenencollectie voor kinderen vindt u onder andere de volgende merken: Twins & Trackstyle (stardealer), Piedro, Piedro sport, Shoesme, Braqeez, Develab, RedRag, Giga, Teva en Birkenstock.

Ondersteuning tijdens de groei

We vinden het belangrijk dat onze kinderschoenen de groei van de voetjes van uw kind optimaal ondersteunen. Daarom vindt u in onze kindercollectie modellen voor extra smalle tot extra brede voetjes. Voor meisjes kunt u bij ons terecht voor schoenen tot maat 42. Jongens vinden bij ons schoenen tot maat 45. Voor kinderen hebben we schoenen in de wijdtes 2 tot en met 6.

Stoer het najaar in!

Voor de kids gaan we dit najaar  voor stoer en sportief. Toffe sneakers en hoge boots in allerlei materialen, met zwart, brons, cognac en blauw als basis.  Dit wordt veelal voorzien van leuke materiaalaccenten en applicaties.  Glanseffecten, lak en dierenprints zijn vooral in trek bij de meiden. Mooie combinaties van materialen maken de collectie tot een waar feest! Voor de boys is wederom de sportschoen sterk vertegenwoordigd, geheel leer gevoerd met hielversteviging en goede steun o.a. van Piedro en Trackstyle!  Maar natuurlijk is er ook een groot aanbod in stoere leren sneakers en boots, al dan niet met klittenband! Nieuw voor de jongens is de just turn-sluiting, een mooi alternatief voor als ze liever niet strikken. Onze kindercollectie bestaat uit verschillende wijdtematen van extra smal tot  breed en is grotendeels geschikt voor eigen steunzooltjes. Merken als Twins-en Trackstyle, Piedro, Giga, Develab en Shoesme bieden een mooie selectie voor het komende najaar!

Benieuwd geworden naar alle trends? Kom eens binnen in de winkel. Onze nieuwste collectie nodigt het najaar uit!

 

Ontdek onze kindercollectie

Op onze kinder-/jeugdafdeling vindt u een ruime collectie kinderschoenen, van de eerste babyschoentje t/m  meiden- en jongensschoenen, in grote maten, zowel stoer als sportief. Bij elk bezoek meten we de voeten van uw kind handmatig in de lengte en breedte. Na het vinden van de juiste schoen, bewaren we, na uw goedkeuring, deze gegevens zorgvuldig in ons klantenbestand. Zo kunnen we de groei en stand van de kindervoeten goed in de gaten houden.

Met ons speciale spaarprogramma krijgt u bovendien bij elk 5e paar kinderschoenen 20% korting op uw aankoop.