Route

Stoere schoenen voor kids

In onze winkel vindt u elk seizoen de mooiste exemplaren van onze verschillende vaste kindermerken. In de fotoslider hierboven vindt u een greep uit onze kindercollectie.

In onze schoenencollectie voor kinderen vindt u onder andere de volgende merken: Twins & Trackstyle (stardealer), Piedro, Piedro Sport, Shoesme, Braqeez, Develab, RedRag, Giga, Teva en Birkenstock.

Ondersteuning tijdens de groei

We vinden het belangrijk dat onze kinderschoenen de groei van de voetjes van uw kind optimaal ondersteunen. Daarom vindt u in onze kindercollectie modellen voor extra smalle tot extra brede voetjes. Voor meisjes kunt u bij ons terecht voor schoenen tot maat 42. Jongens vinden bij ons schoenen tot maat 45. Voor kinderen hebben we schoenen in de wijdtes 2 tot en met 6.

Goede kinderschoenen kopen? Lees ons advies.

Stoer de zomer in! Van de nieuwste kindercollectie worden we hebberig. Voor de allerkleinsten zien we lekker veel kleur. De meisjes gaan deze lente op de sportieve toer. Met sneakers met leuke printjes en combinaties van metallics, zullen ze het hele voorjaar stralen. De jongens gaan voor stoer en sportief. Op sneakers of robuuste klittenbandschoenen in diverse kleuren, kunnen ze op ontdekking in de weide wereld.

De grotere meiden weten wat ze willen en dat zijn witte sneakers! Door combinaties met metallics, printjes en hier en daar een accentkleur, is er voldoende ruimte om hun eigen smaak te laten zien in de keuze voor nieuwe zomerschoenen. Ook de tienerjongens kiezen voor sportief. De hoofdkleuren in de jongenscollectie zijn wit, zwart en donkerblauw. Deze neutralen worden met elkaar gecombineerd of opgevrolijkt met felle kleurdetails. Met voldoende keus in sportsneakers van leer en/of met leren voering en op verschillende wijdtematen is dat een topkeuze voor een zomerlang loopplezier.

Benieuwd geworden naar alle trends? Kom eens binnen in de winkel. Onze nieuwste collectie nodigt de zomer uit! 

Route

Kinderschoenenwinkel: ontdek onze collectie

Op onze kinder-/jeugdafdeling vindt u een ruime collectie kinderschoenen, van de eerste babyschoentje t/m  meiden- en jongensschoenen, in grote maten, zowel stoer als sportief. Bij elk bezoek meten we de voeten van uw kind handmatig in de lengte en breedte. Na het vinden van de juiste schoen, bewaren we, na uw goedkeuring, deze gegevens zorgvuldig in ons klantenbestand. Zo kunnen we de groei en stand van de kindervoeten goed in de gaten houden.

Met ons speciale spaarprogramma krijgt u bovendien bij elk 5e paar kinderschoenen 20% korting op uw aankoop.