Route

Hippe schoenen voor kids

In onze winkel vindt u elk seizoen de mooiste exemplaren van onze verschillende vaste kindermerken. In de fotoslider hierboven vindt u een greep uit onze kindercollectie.

In onze schoenencollectie voor kinderen vindt u onder andere de volgende merken: Twins & Trackstyle (stardealer), Piedro, Piedro Sport, Shoesme, Braqeez, Develab, RedRag, Giga, Teva en Birkenstock.

Ondersteuning tijdens de groei

We vinden het belangrijk dat onze kinderschoenen de groei van de voetjes van uw kind optimaal ondersteunen. Daarom vindt u in onze kindercollectie modellen voor extra smalle tot extra brede voetjes. Voor meisjes kunt u bij ons terecht voor schoenen tot maat 42. Jongens vinden bij ons schoenen tot maat 45. Voor kinderen hebben we schoenen in de wijdtes 2 tot en met 6.

Goede kinderschoenen kopen? Lees ons advies.

Sportief het voorjaar in

Sneakers, sneakers, sneakers! Dit voorjaar blijven we nog even op de sportieve toer met sneakers voor de jongens èn voor de meiden.

De meiden kiezen deze lente en zomer voor lichte tinten als basis met kleuraccenten in trendy pastels. Paars- en rozetinten zoals lila en fuchsia zorgen voor een zonnige uitstraling in onze meidenschoenencollectie. Natuurlijk zijn naturellen zoals beige en wit niet weg te denken voor de meisjes, maar dan wel met een leuk metallic detail als twist.

Naast de vertrouwde basis in blauw en zwart, kunnen wij de jongens deze zomer verblijden met een knallende collectie. Grasgroen, brandweerwagenrood en kobaltblauw zijn de trendkleuren die je kiest als accentkleur of lekker all-over!

Qua model is de collectie erg veelzijdig. Stoer of sportief, met veter of klittenband of wellicht kies je voor een stevige stootneus. Er is dit voorjaar voor ieder wat wils.

Benieuwd geworden naar alle trends? Kom eens binnen in de winkel voor de nieuwste najaarscollectie!

Route

Aandacht voor een goede ontwikkeling

Soms ontstaan er problemen aan de kindervoetjes. Meestal ligt dit aan de snelle groei en -ontwikkeling van de voetjes.

Misschien zie je dat je kind met de voet naar binnen staat of merk je dat hij of zij soms klaagt over pijn aan de voeten.

In deze gevallen checken wij de stand van de voeten in onze winkel. Kom gerust langs of lees onze tips wat je zelf kunt doen.

Meer over de ontwikkeling van kindervoeten

Kinderschoenenwinkel: ontdek onze collectie

Op onze kinder-/jeugdafdeling vindt u een ruime collectie kinderschoenen, van de eerste babyschoentje t/m  meiden- en jongensschoenen, in grote maten, zowel stoer als sportief. Bij elk bezoek meten we de voeten van uw kind handmatig in de lengte en breedte. Na het vinden van de juiste schoen, bewaren we, na uw goedkeuring, deze gegevens zorgvuldig in ons klantenbestand. Zo kunnen we de groei en stand van de kindervoeten goed in de gaten houden.

Met ons speciale spaarprogramma krijgt u bovendien bij elk 5e paar kinderschoenen 20% korting op uw aankoop.