Route

Hippe schoenen voor kids

In onze winkel vindt u elk seizoen de mooiste exemplaren van onze verschillende vaste kindermerken. In de fotoslider hierboven vindt u een greep uit onze kindercollectie.

In onze schoenencollectie voor kinderen vindt u onder andere de volgende merken: Twins & Trackstyle (stardealer), Piedro, Piedro Sport, Shoesme, Braqeez, Develab, RedRag, Giga, Teva en Birkenstock.

Ondersteuning tijdens de groei

We vinden het belangrijk dat onze kinderschoenen de groei van de voetjes van uw kind optimaal ondersteunen. Daarom vindt u in onze kindercollectie modellen voor extra smalle tot extra brede voetjes. Voor meisjes kunt u bij ons terecht voor schoenen tot maat 42. Jongens vinden bij ons schoenen tot maat 45. Voor kinderen hebben we schoenen in de wijdtes 2 tot en met 6.

Goede kinderschoenen kopen? Lees ons advies.

Lekker trendy het najaar in!

In de schoenmode voor de meiden zien we dit najaar uiteraard weer een ruime collectie stoere boots met daarnaast sportieve sneakers. Qua kleur is er veel mogelijk dit seizoen: van lichte natuurtinten tot brons en zwart. Hoewel de kleuren lekker neutraal zijn, zijn de materialen verre van saai te noemen. Met een combinatie van verschillende soorten leer met diverse finishes en opvallende details, is er een mooie collectie samengesteld voor de meisjes.

De jongens gaan deze herfst en winter ofwel voor sportieve sneakers, ofwel voor de stoere stappers. Met name in de kleinere maten zien we wat grovere schoenen met stevige klittenband- of vetersluiting. In kleuren als groen en cognac zijn dit tijdloze klassiekers. Voor de wat grotere mannen zien we vooral runners: sneakers met een uitstraling gebaseerd op de hardloopschoen. Naast basiskleuren zwart en grijs, zien we knalkeuren rood en blauw om het sportieve plaatje compleet te maken.

Met een collectie in verschillende wijdtematen en tot aan de grootste kindermaten, is er dit seizoen voor baby tot tiener voor ieder wat wils. Benieuwd geworden naar alle trends? Kom eens binnen in de winkel voor de nieuwste najaarscollectie!

Route

Aandacht voor een goede ontwikkeling

Soms ontstaan er problemen aan de kindervoetjes. Meestal ligt dit aan de snelle groei en -ontwikkeling van de voetjes.

Misschien zie je dat je kind met de voet naar binnen staat of merk je dat hij of zij soms klaagt over pijn aan de voeten. In deze gevallen checken wij de stand van de voeten in onze winkel. Kom gerust langs of lees onze tips wat je zelf kunt doen.

Meer over de ontwikkeling van kindervoeten

Kinderschoenenwinkel: ontdek onze collectie

Op onze kinder-/jeugdafdeling vindt u een ruime collectie kinderschoenen, van de eerste babyschoentje t/m  meiden- en jongensschoenen, in grote maten, zowel stoer als sportief. Bij elk bezoek meten we de voeten van uw kind handmatig in de lengte en breedte. Na het vinden van de juiste schoen, bewaren we, na uw goedkeuring, deze gegevens zorgvuldig in ons klantenbestand. Zo kunnen we de groei en stand van de kindervoeten goed in de gaten houden.

Met ons speciale spaarprogramma krijgt u bovendien bij elk 5e paar kinderschoenen 20% korting op uw aankoop.