Route

Hippe schoenen voor kids

In onze winkel vindt u elk seizoen de mooiste exemplaren van onze verschillende vaste kindermerken. In de fotoslider hierboven vindt u een greep uit onze kindercollectie.

In onze schoenencollectie voor kinderen vindt u onder andere de volgende merken: Twins & Trackstyle (stardealer), Piedro, Piedro Sport, Shoesme, Braqeez, Develab, RedRag, Giga, Teva en Birkenstock.

Ondersteuning tijdens de groei

We vinden het belangrijk dat onze kinderschoenen de groei van de voetjes van uw kind optimaal ondersteunen. Daarom vindt u in onze kindercollectie modellen voor extra smalle tot extra brede voetjes. Voor meisjes kunt u bij ons terecht voor schoenen tot maat 42. Jongens vinden bij ons schoenen tot maat 45. Voor kinderen hebben we schoenen in de wijdtes 2 tot en met 6.

Goede kinderschoenen kopen? Lees ons advies.

Lekker trendy het najaar in!

De mode van najaar 2022 is lekker stoer en sportief. Dit uit zich voor de meiden in een tweedeling van de collectie, met enerzijds sneakers en anderzijds boots en laarsjes. De sneakers zien we in zowel hoge als lage modellen, maar altijd met verrassende materialencombi’s en frisse kleuren. De boots zijn lekker chunky. Grove zolen en stoere details geven de collectie wat extra pit dit seizoen.

Voor de jongens blijven de sneakers nog altijd populair. Door combinaties in hoogte, kleur- en materiaalgebruik blijft er voldoende variatie in de collectie te zien. Naast de sportieve sneakers zien we voor de jongens veel grove, stoere modellen voorbijkomen. Met dikke zolen en een stevige veter- of klittenbandsluiting stappen de kleine mannen zonder problemen de herfst en winter door.

Qua kleur zien we een goede basis van bruin, blauw en zwart. Leuke gekleurde details en combinaties in hoog contrast maken het plaatje compleet dit najaar.

Met een collectie in verschillende wijdtematen en tot aan de grootste kindermaten, is er dit seizoen voor baby tot tiener voor ieder wat wils. Benieuwd geworden naar alle trends? Kom eens binnen in de winkel voor de nieuwste herfst/wintercollectie!

Route

Aandacht voor een goede ontwikkeling

Soms ontstaan er problemen aan de kindervoetjes. Meestal ligt dit aan de snelle groei en -ontwikkeling van de voetjes.

Misschien zie je dat je kind met de voet naar binnen staat of merk je dat hij of zij soms klaagt over pijn aan de voeten. In deze gevallen checken wij de stand van de voeten in onze winkel. Kom gerust langs of lees onze tips wat je zelf kunt doen.

Meer over de ontwikkeling van kindervoeten

Kinderschoenenwinkel: ontdek onze collectie

Op onze kinder-/jeugdafdeling vindt u een ruime collectie kinderschoenen, van de eerste babyschoentje t/m  meiden- en jongensschoenen, in grote maten, zowel stoer als sportief. Bij elk bezoek meten we de voeten van uw kind handmatig in de lengte en breedte. Na het vinden van de juiste schoen, bewaren we, na uw goedkeuring, deze gegevens zorgvuldig in ons klantenbestand. Zo kunnen we de groei en stand van de kindervoeten goed in de gaten houden.

Met ons speciale spaarprogramma krijgt u bovendien bij elk 5e paar kinderschoenen 20% korting op uw aankoop.