Stoere schoenen voor kids

In onze winkel vindt u elk seizoen de mooiste exemplaren van onze verschillende vaste kindermerken. In de fotoslider hierboven vindt u een greep uit onze kindercollectie.

In onze schoenencollectie voor kinderen vindt u onder andere de volgende merken: Twins & Trackstyle (stardealer), Piedro, Piedro sport, Shoesme, Braqeez, Develab, RedRag, Giga, Teva en Birkenstock.

Ondersteuning tijdens de groei

We vinden het belangrijk dat onze kinderschoenen de groei van de voetjes van uw kind optimaal ondersteunen. Daarom vindt u in onze kindercollectie modellen voor extra smalle tot extra brede voetjes. Voor meisjes kunt u bij ons terecht voor schoenen tot maat 42. Jongens vinden bij ons schoenen tot maat 45. Voor kinderen hebben we schoenen in de wijdtes 2 tot en met 6.

Lekker hip de lente in..

De kinderen gaan ook in de zomer weer voor hip en sportief. Toffe sneakers in allerlei kleurencombinaties, zijn helemaal hot dit seizoen. Wit is de trend voor dit seizoen, maar ook blauw, rood en groentinten komen terug in de collectie. Dit wordt veelal voorzien van leuke kleuraccenten en applicaties, zoals toffe veters en reflecterende materialen. Het kan niet gek genoeg! Ook mogen bedrukkingen en details niet ontbreken. Metallic effecten en luipaard- en snake prints zijn vooral in trek bij de meiden. Mooie combinaties van materialen maken de collectie tot een feestje! Voor de boys is wederom de sportschoen sterk vertegenwoordigd, geheel leer gevoerd met hielversteviging en goede steun o.a. van Piedro en Trackstyle!  Maar natuurlijk is er ook een groot aanbod in stoere leren sneakers, al dan niet met klittenband! Onze kindercollectie bestaat uit verschillende wijdtematen en is grotendeels geschikt voor steunzooltjes. Uiteraard zijn er voor zowel de jongens en de meiden volop slippers en sandalen in de collectie. Merken als Shoesme, Develab, Birkenstock en Teva bieden een mooie selectie voor hoog zomer!

Benieuwd geworden naar alle trends? Kom eens binnen in de winkel. Onze nieuwste collectie nodigt de zomer uit!

 

Ontdek onze kindercollectie

Op onze  kinder-/jeugdafdeling vindt u een ruime collectie kinderschoenen, van de eerste babyschoentje t/m  meiden- en jongensschoenen, in grote maten, zowel stoer als sportief. Bij elk bezoek meten we de voeten van uw kind handmatig in de lengte en breedte. Na het vinden van de juiste schoen, bewaren we, na uw goedkeuring, deze gegevens zorgvuldig in ons klantenbestand. Zo kunnen we de groei en stand van de kindervoeten goed in de gaten houden.

Met ons speciale spaarprogramma krijgt u bovendien bij elk 5e paar kinderschoenen 20% korting op uw aankoop.