Route

Damesschoenen

Herenschoenen

Kinderschoenen

Wandelschoenen

Onze merken

Hartjes-Penninx-Schoenen-Gemert PNG Giga logo Black Piedi Nudi logo transparant
Bekijk hier al onze merken

Hippe schoenen voor steunzolen bij Penninx Schoenen in Gemert

In onze schoenenwinkel hebben we een ruime collectie comfortabele damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen voor smalle en brede voeten. Hebben jouw voeten net dat beetje extra aandacht nodig? Ongeveer 80% van de schoenen in onze winkel zijn geschikt voor steunzolen en hebben we in verschillende breedtematen. Bij Penninx Schoenen laten wij zien dat comfortschoenen ook super stijlvol en modieus kunnen zijn!

Op zoek naar comfortschoenen?

In onze schoenenwinkel hebben wij een ruim aanbod in schoenen voor steunzolen. Een groot deel van onze schoenencollectie is uitgerust met een uitneembaar voetbed. Doordat de huidige zool vervangen wordt door jouw eigen aangemeten zooltje behoud je de pasvorm die jij nodig hebt.

Werk jij staand en heb je schoenen nodig waar je heel de dag met een gerust hart op kunt staan? Wij hebben een selectie gemaakt van de meest comfortabele schoenen voor lang staan.

 

Last van voetklachten?

Geen probleem! Wij weten dat er niets vervelender is dan pijnlijke voeten of last van vervelende kwaaltjes. Ons team van voetspecialisten kunnen jou adviseren over de juiste schoenen voor jouw probleemvoeten. Denk hierbij aan voetklachten als hielspoor, Hallux Valgus maar ook reumatische voeten of artrose. Na het meten en bekijken van de voet, maken wij een selectie van de juiste schoenen voor jouw voeten. Het enige wat jij hoeft te doen is bepalen welke schoen het beste bij jou past.

Wijdtemaat E t/m K

Heb jij brede of juist extra smalle voeten? Bij Penninx Schoenen is het geen probleem. Als comfort- en breedtemaat specialist zijn wij goed voorzien van schoenen in diverse wijdtematen. Naast een deskundige meting, adviseren wij je van A tot Z, zodat jij tevreden de deur uit loopt mét de juiste schoenen. De wijdtematen die wij in de schoenenwinkel verkopen, lopen van wijdtemaat E t/m K:

Wijdtemaat E = (Extra) smal
Wijdtemaat G = Gemiddeld
Wijdtemaat H = Breed
Wijdtemaat K = Extra Breed