Route

Meten is weten

Elke voet is uniek. Daarom meten we jouw voeten bij een bezoek aan onze winkel nauwkeurig op. Deze gegevens bewaren we na afloop in ons klantenbestand, zodat we de ontwikkeling van jouw voeten over een lange tijd in de gaten kunnen houden. Dat is vooral belangrijk bij de groei van de voetjes van kinderen. Met een goede ondersteuning van de voetjes kunnen we lichamelijke klachten op latere leeftijd immers voorkomen. Eerste schoentjes kopen voor je kind? Lees ons advies >

Ons deskundige team houdt daarnaast rekening met uw postuur, houding en het doel waarvoor u uw nieuwe schoenen wilt gebruiken. Elk seizoen vindt u in onze collectie dames-, heren- en kinderschoenen in verschillende wijdtematen. Het merendeel van onze schoenen is bovendien geschikt voor aangepaste (steun)zolen. En waar nodig, passen we uw schoenen ter plekke aan.

Service die niets te wensen over laat

In onze winkel staat de klant centraal. Dát is onze kracht en dát is ons doel! We nemen bij elk bezoek de tijd voor een persoonlijk en vakkundig advies en luisteren naar jouw wensen. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar hiermee maken we al 30 jaar het verschil. Niet voor niets komen ook onze klanten van ver buiten Gemert telkens weer terug voor een nieuw paar schoenen.

Onze collectie bestaat elk seizoen uit een ruim aanbod aan kwalitatief hoogwaardig schoenen tegen een betaalbare prijs. Hiermee hopen we mooie, goed passende schoenen voor iedereen toegankelijk te maken. Op zoek naar kwaliteit in schoenen en service? Kom dan gerust eens bij ons langs. We helpen u graag!

Route

Heeft u last van fysieke klachten?

Bij fysieke klachten kan een juiste of aangepaste schoen vaak verlichting bieden. Het team van Penninx Schoenen heeft hiermee een ruime ervaring.

Heeft u bijvoorbeeld diabetes, last van reuma, een verschil in beenlengte of klachten aan de voet zoals hielspoor of hallux valgus? Dan kan een andere schoenleest of verhoging van de zool al uitkomst bieden. Ook met de keuze voor de juiste hak kunnen we knie- en rugklachten voorkomen. Samen zoeken we naar een passende oplossing, zodat uw schoenen elke dag met plezier gedragen kunnen worden.

Het beste voor onze klant

We zien onze klanten graag tevreden terug komen. Mooie schoenen voor het hele gezin vinden we daarom belangrijk. Maar minstens zo belangrijk zijn de juiste pasvorm en kwaliteit.

Een goede relatie met onze leveranciers en vertrouwen in onze vaste merken staan daarom centraal bij het samenstellen van onze collectie. Zo kunnen we u altijd de kwaliteit en service van onze schoenen garanderen.

bekijk onze collectie