Route

Durea schoenen vanaf 1993

Vanaf het moment dat wij onze deuren openden in 1993 hebben we het merk Durea in de collectie opgenomen. Dit schoenenmerk van eigen bodem maakt al tientallen jaren schoenen van hoogwaardige kwaliteit en comfort.

Vaak helpt een Durea schoen vanwege de pasvorm voetklachten te voorkomen. Denk hierbij aan klachten zoals hielspoor of een hallux valgus. Ook beroepen waarbij je lang moet staan, helpt Durea tegen pijnlijke voeten.

schoenen voor staande beroepen

Durea schoenen in breedtematen E t/m K

De reden dat wij zelf al zoveel jaar trouw zijn aan Durea is de uitgebreide collectie. Net zoals Durea zijn wij gespecialiseerd in pasvorm, waardoor de collectie van Durea naadloos aansluit op onze visie dat er voor iedereen een goed passende schoen te vinden moet zijn.

Durea schoenen voor dames

Goed om te weten: Schoenen van Durea worden gemaakt in vijf verschillende breedtematen. Van extra smal (E wijdte) tot extra breed (K wijdte) en alles daartussenin. Durea dames schoenen zijn daarom de ideale uitkomst voor vrouwen met extra smalle óf brede voeten.

bekijk damesschoenen

Nieuwe collectie Durea: Voorjaar 2024!

Bekijk de video of kom gezellig langs in onze winkel om de collectie te bekijken.

Durea Excellent Dealer

Elke Durea schoen heeft een verwisselbaar voetbed. Alle schoenen worden in eigen beheer gemaakt, waardoor elke schoen die de fabriek verlaat voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van Van Drunen schoenfabriek.

Als Excellent Dealer hebben wij een ruim aanbod Durea schoenen. Benieuwd? Bezoek onze winkel.

Route