Route

Goede schoenen voor pijnlijke voeten

Er is niets zo vervelend als pijnlijke voeten. Gelukkig zijn er genoeg goede schoenen voor pijnlijke voeten. Je wilt alleen wél iets leuks aan je voeten. In dat geval zijn onze comfortschoenen een goede optie.

Wij kijken elk seizoen zorgvuldig naar de laatste modetrends en maken op basis daarvan een variërend aanbod zodat er voor iedereen wel wat wils is.

Wat te doen bij pijnlijke voeten?

Van ontstekingsremmende crémes tot meerdere afspraken bij een orthopedie. Je hebt alles geprobeerd en toch blijkt niets te helpen. Helaas zijn de meeste voetklachten niet binnen één dag verdwenen. Ons advies tegen pijnlijke voeten: draag ten allen tijden comfortabele, goed passende schoenen die de voet ondersteunt.

Hieronder laten wij je de meest voorkomende voetklachten zien en wat te doen om de pijn te verlichten.

Last van doorgezakte voeten?

In dat geval kan het lastig zijn om de juiste schoenen te vinden die lekker zitten. Maar niet getreurd, gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden als het gaat om schoenen voor doorgezakte voeten. De beste opties lees je in deze blog.

Schoenen voor doorgezakte voeten

Pijn aan de onderkant van je voet?

Last van vervelende pijn onder je hak? Meestal duidt dit op hielspoor. Een juiste schoen kan vaak de pijn verlichten. In deze blog helpen we jou met het vinden van de juiste schoenen tegen hielspoor.

Hielspoor schoenen

Pijn door reuma of artrose?

Voetproblemen zijn vaak gerelateerd aan medische aandoeningen. De bekendste veroorzakers zijn reuma en artrose. Deze klachten maken het lastig om goed passende en comfortabele schoenen te vinden. In dit artikel helpen wij je bij het vinden van goede schoenen voor reuma of artrose. Het dragen van de juiste schoenen kan de pijn namelijk verzachten.

Reuma & artrose schoenen

Pijnlijke voeten na lang staan?

Iedereen kent wel het gevoel van vermoeide en pijnlijke voeten na lang staan. Lang stilstaan geeft vaak meer klachten dan het lopen van vele meters. In sommige gevallen is lang staan onvermijdelijk, zoals bij bepaalde beroepen.

Hoe prettig zou het zijn als een paar goede schoenen de klachten grotendeels of helemaal zouden kunnen wegnemen? Nou, dat kan weldegelijk!

Schoenen voor lang staan

Hamertenen of klauwtenen?

Er zijn verschillende standsafwijkingen van de tenen en sommige kunnen vervelende pijnklachten geven.

Bij klauw- of hamertenen in combinatie met het dragen van verkeerde schoenen ontstaat wrijving tussen het uitstekende kootje en de schoen, wat tot drukplekken of wondjes kan leiden. De juiste schoen kan de pijn direct verlichten.

Schoenen voor hamertenen

Pijnlijke voeten door diabetes?

Heb je diabetes en loop je wondjes en blaartjes? Krijg je maar geen leuke, comfortabele schoen gevonden? Wij snappen dat het lastig is. Daarom helpen wij je in deze blog met koopadvies voor de juiste schoenen voor diabetes voeten.

Diabetes schoenen

Pijnlijke voeten door Hallux Valgus?

Regelmatig zien wij klanten bij ons in de winkel die last hebben van een pijnlijke knobbel op de zijkant van hun voet. In medische termen spreken we dan over een hallux valgus. De grote teen wijst in dat geval richting de andere vier tenen, waardoor een grote knobbel ontstaat aan de zijkant van de voet. Deze knobbel, oftewel knok, kan veel klachten veroorzaken.

Hallux valgus schoenen

Pijnlijke voeten na het werken?

Het is bekend dat werken in een keuken en bediening zwaar werk kan zijn. Je bent niet alleen de hele dag en avond op de been, maar er worden ook behoorlijk wat kilometers gemaakt tijdens een dienst. Redenen genoeg om even stil te staan bij een paar goede werkschoenen voor de horeca. Met de juiste werkschoenen voorkom je pijnklachten en een anti slip zool helpt ongelukken op de werkvloer te voorkomen.

Horeca werkschoenen

Draag je steunzolen?

We weten allemaal dat we onze voeten goed moeten verzorgen. Ze brengen ons immers de hele dag van A naar B. Voor sommige mensen stopt deze extra aandacht niet bij een pedicurebehandeling of een ontspannende voetmassage, zij blijven klachten houden aan de voeten. Dan kan het nodig zijn om steunzolen aan te laten meten en goede schoenen voor steunzolen aan te schaffen.

Schoenen voor steunzolen