Route

Twins & Trackstyle breedtematen

Twins & Trackstyle maakt kinderschoenen in verschillende breedtematen. Dit schoenenmerk is er voor alle kindervoeten, van heel smal tot extra breed, voetjes met hoge wreef of juist een doorgezakte voet. Wij bieden een ruim aanbod in Twins & Trackstyle voor iedere kindervoet.

Ontdek de kinderschoenen collectie

One size fits all!

Hoewel er in alle jaren sinds de oprichting van het bedrijf veel is veranderd in de schoenenindustrie, is de visie van Twins & Trackstyle niet veranderd. Een perfect passende leren schoen van hoge kwaliteit is de basis voor een goede ontwikkeling van de kwetsbare kindervoet.

Goede kinderschoenen kopen? Lees ons advies.

Twins & Trackstyle kinderschoenen in Gemert

De vier pijlers van Twins & Trackstyle kinderschoenen:

1. Lengte- en breedtematen: de basis van een goed passende schoen. Laat de voeten van je kind daarom goed opmeten met professionele apparatuur.

2. Puurste materialen: leren schoenen van hoge kwaliteit, geproduceerd onder goede omstandigheden en zonder kinderarbeid. Dat loopt nog lekkerder!

3. Schoen als basis: de ontwikkeling van de kindervoeten staat altijd voorop.

4. Nederlands ontwerp: stoere designs, leuke details en de nieuwste trends ontworpen op eigen bodem.

Nieuwsgierig naar Twins & Trackstyle? Benieuwd hoe deze kinderschoenen de voetjes van jouw kind optimaal kunnen ondersteunen? Kom eens langs in onze winkel en laat je adviseren.

Route