Route

IJzersterke Nederlandse kwaliteit

Het schoenenmerk Piedro was een van de eerste merken die wij in onze winkel verkochten. Met een ruim aanbod stevige kinderschoenen op verschillende wijdtematen is Piedro van oudsher een merk van uitstekende kwaliteit. Dit Nederlandse merk is ijzersterk met hun trendy collecties. Ze maken kinderschoenen waar de jongens en meiden mee gezien willen worden!

bekijk onze kinderschoenen collectie

Piedro Sport kinderschoenen

Het nieuwste paradepaardje van Piedro is de Piedro Sport-collectie: leergevoerde schoenen met een sportieve uitstraling in twee verschillende wijdtematen. De sportmodelletjes ogen als sportschoenen, compleet met mesh bovenmateriaal, maar geven de steun en pasvorm waar jullie als ouders en wij als schoenadviseurs blij van worden. Het beste van twee werelden.

Goede kinderschoenen kopen? Ons advies

Voor ieder kind is een passende Piedro schoen te vinden!

Piedro maakt kinderschoenen in vijf verschillende wijdtematen. Van extra smal tot extra breed en alles daartussenin.

De schoenen worden gemaakt tot en met maat 46 waardoor ook de grotere jongens en meiden kunnen slagen voor een goed passende kinderschoen.

Alle Piedro’s hebben een uitneembaar voetbed, hiermee zijn ze ook geschikt voor kinderen die steunzooltjes dragen of een aanpassing nodig hebben in hun schoen.

Piedro heeft zijn collectie in verschillende sub merken onderverdeeld te weten Piedro sport, Lef, Ostrich en Pronto. Al deze merken waarborgen een uitstekende kwaliteit en pasvorm!

Op zoek naar een Piedro kinderschoenen verkooppunt?

In onze schoenenwinkel voor heren-, dames- en kinderschoenen bieden wij een ruim aanbod in comfortschoenen met een leuke, hippe uitstraling.

Wij meten de kindervoetjes op in lengte en breedte en geven advies over de beste schoentjes voor jouw kind. Kom eens langs in onze winkel!

route