Route

Het verhaal van Shoesme

Ontstaan rond de eeuwwisseling is het Nederlandse Shoesme een relatief jong merk. Al sinds de oprichting werkt Shoesme volgens het concept dat schoenen op de ontwikkelingsfases van jouw kindje moeten aansluiten.

Een baby die zijn eerste stapjes zet heeft andere schoentjes nodig dan een drukke peuter die de wereld volop aan het ontdekken is. Twintig jaar geleden een innovatief idee dat zich inmiddels absoluut bewezen heeft.

Shoesme Babyproof & Runflex

Het Baby-Proof concept van Shoesme bestaat uit zachte, soepele leren babyschoentjes voor de eerste stapjes. Ze zijn verkrijgbaar vanaf maat 18 en daarmee geschikt voor de allerkleinsten.

Opvolger van de babyschoentjes zijn de flexibele loopschoentjes met Extreme Flex-zolen. Perfect voor de dreumesen en peuters die het lopen hebben ontdekt en al wat meer ondersteuning en stevigheid kunnen gebruiken.

Goede kinderschoenen kopen? Lees ons advies

Shoesme schoenen voor jongens & meisjes

Ook voor de grotere jongens en meiden ontwerpt Shoesme leuke schoenen collecties van hoogwaardige materialen en hippe designs.

Zoals gezegd: voor elke fase van de ontwikkeling van je kindje kunnen wij een passende Shoesme schoen aanmeten.

ontdek alle kinderschoenen

Shoesme in cijfers:

  • 180: Hoe klein een babyschoentje ook is, het ondergaat wel 180 handelingen voordat het bij ons in de winkel staat. Van het snijden van het leer tot de kwaliteitscontrole voor ze in de doos gaan, alle schoentjes worden volledig met de hand gemaakt.
  • 20: Al ruim twee decennia is Shoesme groot in de kleinste maten.
  • 0-2: Hoewel het merk schoenen maakt in alle kindermaten, zijn de eerste schoentjes voor de kleintjes van 0 tot 2 jaar, nog altijd hun paradepaardjes.
  • >1000: Sinds 1999 hebben duizenden kinderen leren lopen op de schoentjes van Shoesme.

Shoesme baby & kinderschoenen kopen?

Nieuwsgierig naar onze Shoesme baby & kinderschoenen? Bekijk het aanbod in onze winkel.

Je bent van harte welkom om de voetjes van je kindje op te komen laten meten. Alleen dán kunnen we het beste advies geven over de juiste kinderschoenen.

Route