Route

Floris van Bommel voor heren & dames

Van Bommel is een van de bekendste merken in de schoenen wereld en met hun oprichting in 1735 ook een van de oudste. Al decennialang staat Van Bommel bekend om hun kwaliteitsschoenen van mooie en luxe materialen. Oorspronkelijk werden enkel herenschoenen geproduceerd, maar inmiddels zijn er ook hippe damesschoenen van het merk te verkrijgen.

Bekijk onze collecties

Een écht familiebedrijf

Tegenwoordig staat de negende generatie Van Bommel aan het roer van het bedrijf. Aangezien Penninx Schoenen een echt familiebedrijf is, vinden wij het natuurlijk erg leuk om te zien hoe ook de Van Bommels al generaties lang hun weg in de schoenenbranche vinden.

Wie is Floris?

Waar tot een aantal jaren geleden vooral de klassieke herenschoenen de boventoon voerden, zien we de laatste jaren vooral veel sportieve modellen van het merk.

Deze lijn is ontwikkeld onder de noemer Floris van Bommel. Niet geheel toevallig de naam van de huidige creatief directeur.

Onder zijn visie is de collectie ontwikkeld tot een die helemaal meedoet met de allerlaatste trends op schoenengebied.

Floris van Bommel verkooppunt

De collecties van Van Bommel en Floris van Bommel zijn uitgevoerd in verschillende wijdtematen en in veel gevallen met een uitneembaar voetbed, waardoor ze voor veel voettypen en geschikt zijn.

Als specialist in schoenen en voeten, bieden wij vrijblijvend advies om tot de juiste Floris van Bommel schoenen te komen die voldoen aan jouw wensen. Kom gezellig langs in onze winkel!

Route

Hoe valt Floris van Bommel?

Vaak vallen schoenen net anders uit dan je had gehoopt. Maar hoe valt Floris van Bommel dan eigenlijk uit?

Over het algemeen valt een Floris van Bommel sneaker 0,5 maat groter uit. Hier houden onze schoenspecialisten uiteraard ook rekening mee bij het kopen van nieuwe Floris van Bommel schoenen.

Bij elk bezoek aan onze winkel meten wij graag je voeten na. Zo weten we vaak direct wat wel en wat niet past bij jouw voet. Laat je adviseren in onze winkel. Meer weten over ons?

Onze werkwijze