Route

Gijs herenschoenen: wijdte E t/m K

Het verhaal van het merk Gijs begint in 1913 met Gijs van Drunen. De grondlegger van Van Drunen Schoenfabriek is een echte vakman en zijn kennis is sindsdien van vader op zoon doorgegeven wat uiteindelijk het huidige schoenenmerk Gijs heeft opgeleverd.

Hoogstaande kwaliteit en comfort

Bij de ontwikkeling van het merk is jarenlange ervaring in het ambacht gecombineerd met de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Dit heeft geresulteerd in kwalitatief hoogstaande en bijzonder comfortabele herenschoenen.

Een blijk van vakmanschap!

Gijs kijkt niet alleen naar de lengtemaat van de voeten, maar ook naar de breedtemaat. Door het ruime aanbod van leesten en zooltypes, is er voor iedere voet een geschikte schoen in de collectie. Dus ook voor heren met een extra smalle of brede voet!

Bij bezoek aan onze winkel doen wij een voetmeting zodat we jou perfect kunnen voorzien van schoenadvies. Alles voor een prettige loopervaring! Bekijk ook onze andere herenschoenen.

onze herenschoenen collectie

Gijs herenschoenen kopen in Gemert?

Schoenen van Gijs worden niet gepast, maar aangemeten. Het verschil dat zorgt voor de perfecte pasvorm. Ben jij benieuwd naar Gijs herenschoenen? Kom dan langs in onze winkel om het gevoel te ervaren.

Route