Route

Jarenlang comfort

Schoenen beschermen onze voeten de hele dag door. Een gegeven waar maar weinig mensen bij stil staan. Ströber doet dat graag in jouw plaats. Ze maken al jarenlang comfortabele schoenen volgens de laatste trends. Er zijn dertig personen nodig om de 150 handelingen te verrichten die resulteren in Ströber schoenen. Met trots zijn zíj degenen die zich bekommeren om jouw voeten.

Over Ströber schoenen

Halverwege de twintigste eeuw begon een Duitse boerenzoon aan zijn carrière als schoenmaker. Al snel bleek hij een talent te hebben voor het behandelen van voetproblemen. Stevige schoenen met een ondersteunend voetbed werden zijn handelsmerk. Binnen de kortste keren breidde Ströber uit naar Zwitserland en Portugal, maar zijn oorspronkelijke doel is altijd in ere gehouden: een goede schoen voor elke voet.

Dé tip van Ströber: herenschoenen van hertenleer

Hertenleer is een bijzonder materiaal van hoogwaardige kwaliteit. Hertenleer past zich optimaal aan de voeten aan, waardoor het draagcomfort niet te vergelijken is met andere leersoorten. Ideaal voor bijvoorbeeld een Hallux Valgus of voor de oudere voet. Herenschoenen van hertenleer zijn dé tip wanneer je op zoek bent naar een soepele schoen van de beste kwaliteit. Het beste is om bij hertenleer schoenspanners te gebruiken, in onze blog vertellen wij je waarom.

Ströber herenschoenen uitproberen?

Ben jij benieuwd naar het comfort van Ströber herenschoenen of wil je de volledige collectie bekijken?

Kom dan naar onze schoenenwinkel of bel ons voor meer informatie.

Route