Route

Meindl wandelschoenen voor heren en dames

Het wandelschoenenmerk Meindl levert al meer dan 300 jaar pure Duitse kwaliteit. Met trots geven wij dit merk daarom een plekje in onze winkel. Hoewel het schoenmakersambacht ook tegenwoordig nog grotendeels uit handwerk bestaat, is Meindl absoluut een innovatief merk te noemen.

Kwaliteit en waterdichtheid

In de schoenen wordt gebruik gemaakt van memoryfoam dat zorgt voor een goed aangesloten wandelschoen en veel comfort. Daarnaast zijn veel van de modellen uitgevoerd met een Gore-Tex voering wat zorgt voor een waterdichte wandelschoen.

tips voor onderhoud van wandelschoenen

Tips vóórdat je wandelschoenen gaat kopen:

Wandelschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende categorieen, geschikt voor diverse ondergronden. Het soort wandelingen dat je wil gaan maken, bepaalt welk type schoen het best bij je past.

Pas de nieuwe wandelschoenen met speciale wandelsokken. Deze zijn wat dikker dan gewone sokken, maar geven extra draagcomfort. Heb je geen wandelsokken? Wij verkopen merinowollen wandelsokken. Eveneens van het merk Meindl.

Laat je voeten goed meten voor de aanschaf van nieuwe wandelschoenen. Een goed passende wandelschoen is de eerste vereiste voor een heerlijke, sportieve wandeling.

lees meer over Meindl

Meindl wandelschoenen kopen?

Ben je van plan om Meindl wandelschoenen te kopen? Dankzij onze kennis en ons uitgebreide aanbod en types Meindl wandelschoenen kunnen wij je goed adviseren. Kom eens proeflopen in onze winkel.

Route