Route

Meindl wandelschoenen voor heren en dames

Het merk Meindl levert al meer dan 300 jaar pure Duitse kwaliteit. Met trots geven wij dit merk daarom een plekje in onze winkel. Hoewel het schoenmakersambacht ook tegenwoordig nog grotendeels uit handwerk bestaat, is Meindl absoluut een innovatief merk te noemen.

Kwaliteit en waterdichtheid

In de schoenen wordt gebruik gemaakt van memoryfoam dat zorgt voor een goed aangesloten wandelschoen en veel comfort. Daarnaast zijn veel van de modellen uitgevoerd met een Gore-Tex voering wat zorgt voor een waterdichte wandelschoen.

tips voor onderhoud van wandelschoenen

Tips vóórdat je wandelschoenen gaat kopen:

Wandelschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende categorieën, geschikt voor diverse ondergronden. Het soort wandelingen dat je wil gaan maken, bepaalt welk type schoen het best bij je past.

Pas de nieuwe wandelschoenen met speciale wandelsokken. Deze zijn wat dikker dan gewone sokken, maar geven extra draagcomfort. Heb je geen wandelsokken? Wij verkopen merinowollen wandelsokken. Eveneens van het merk Meindl. Meer kooptips voor wandelschoenen?

Open de wandelschoenen koopgids

Brede leest nodig?

Niet alleen in onze vrije tijd schoenen hebben we een groot aanbod in brede leesten. Ook in wandelschoenen zijn we ruim vertegenwoordigd in breedtematen om de mensen met brede voeten van fijne comfortabele schoenen te kunnen voorzien.

De Comfort Fit-leest van Meindl heeft meer ruimte in de voorkant van de schoen en een goede, stevige hielsluiting. Zo heeft je brede voet extra ruimte maar krijgt niet de kans om te schuiven.

Laat je voeten goed meten voor de aanschaf van nieuwe wandelschoenen, zeker bij brede of moeilijke voeten. Een goed passende wandelschoen is de eerste vereiste voor een heerlijke, sportieve wandeling.

Meer wandelschoenen voor brede voeten

Meindl wandelschoenen kopen?

Ben je van plan om Meindl schoenen te kopen? Dankzij onze kennis en ons uitgebreide aanbod en types wandelschoenen kunnen wij je goed adviseren. Kom eens proeflopen in onze winkel.

Route