Elk seizoen de mooiste exemplaren

In onze collectie vindt u elk seizoen de mooiste exemplaren van onze verschillende vaste merken. Onze damescollectie bestaat uit schoenen van diverse merken. Daarnaast vindt u in onze collectie ook pantoffels en wandelschoenen in verschillende uitvoeringen en klasses. In de fotoslider hierboven vindt u een greep uit onze damescollectie.

Onze damescollectie bestaat uit de volgende merken: Durea (excellent dealer), Wolky, (select dealer) Gabor, Hispanitas, Floris van Bommel, DL-sport, Think, Rehab, Xsensible, Piedi Nudi, Stretchwalker, Laura Vita,  Waldlaufer, Verhulst, Hassia, Mephisto, Meindl, Stuppy, Birkenstock, Rohde.

Accessoires

Een mooi paar schoenen wordt soms nóg mooier met een knappe tas om de schouder. Of een luxe portemonnee die je vol trots tevoorschijn tovert. In onze winkel vindt u daarom ook verschillende fraaie accessoires om uw outfit compleet te maken.

bekijk ons aanbod accessoires

Trends winter 19/20

De trend voor winter 19/20  is boots, boots en nog eens boots! Maar wel in een ruime diversiteit. Natuurlijk mogen we de laarsjes en sneakers niet vergeten in het straatbeeld. Dit seizoen zien we veel verschillende materialen, van fantasieprints tot glad leer en nubuck! Naast de klassieker zwart, zien we rijke herfstkleuren als: camel, oker, mosgroen en rood. Maar ook koele blauw- en grijstinten sieren de collectie. Al deze prachtige kleuren zien we terug komen in luxe materialen, al dan niet gesierd met metallic accenten, vormt het modebeeld van deze winter!

Kom eens een kijkje nemen in onze winkel om zelf een beeld te vormen van de nieuwste mode voor winter 2019/2020!

meer over Durea

Ondek onze damescollectie

Zodra u bij Penninx Schoenen binnenloopt, vindt u op de begane grond van onze winkel een ruim aanbod aan damesschoenen. Stuk voor stuk geïnspireerd op de mode van dit seizoen.

Met verschillende pasvormen en breedtematen vindt u in onze collectie altijd een schoen die perfect aansluit bij uw voet. Zo hebben we damesschoenen in de wijdtes E tot en met K.