Route

Wolky schoenen voor dames

Het Nederlandse schoenenmerk Wolky is ontstaan uit de overtuiging dat schoenen comfortabel moeten zijn. Met de door henzelf ontwikkelde zolen die zijn opgebouwd uit een combinatie van kurk en memoryfoam, is dat precies wat Wolky je biedt. De klassieke Roll-zool is lekker zacht en kan zelfs hielspoorklachten verminderen!

meer tips tegen hielspoor

Voeten houden van Wolky

‘Voeten houden van Wolky,’ is niet voor niets al jarenlang hun motto. In de afgelopen veertig jaar is het schoenenmerk uitgegroeid van alternatief voor de gangbare mode tot toonaangevend merk voor de modebewuste vrouw die op zoek is naar een mix van trendy en comfort.

ontdek onze damescollectie

Wist je dat…

…Wolky een echt familiebedrijf is? De grondleggers zijn volgens eigen zeggen ‘geboren in een schoenendoos’ en de volgende generatie staat inmiddels aan het roer.

…Comfort en mode goed samen gaan? De nieuwste lijn, Wolky White genaamd, is modieus, volgt de allerlaatste trends en draagt bovendien heerlijk.

…Wolky een unieke service verleent? Voor dames met twee verschillende schoenmaten is er de mogelijkheid om een passend paar aan te schaffen zonder dubbele kosten. Heb je twee verschillende schoenmaten (meer dan een maat verschil)? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wolky schoenen kopen?

Wij staan te springen om jou te mogen ontvangen in onze schoenenwinkel! Kom gerust langs om je te laten adviseren over de beste Wolky schoenen voor jouw voeten.

Route