Route

Wolky schoenen voor dames

Het Nederlandse schoenenmerk Wolky is ontstaan uit de overtuiging dat schoenen comfortabel moeten zijn. Met de door henzelf ontwikkelde zolen die zijn opgebouwd uit een combinatie van kurk en memoryfoam, is dat precies wat Wolky je biedt. De klassieke Roll-zool is lekker zacht en kan zelfs hielspoorklachten verminderen!

Voeten houden van Wolky

‘Voeten houden van Wolky,’ is niet voor niets al jarenlang hun motto. In de afgelopen veertig jaar is het schoenenmerk uitgegroeid van alternatief voor de gangbare mode tot toonaangevend merk voor de modebewuste vrouw die op zoek is naar een mix van trendy en comfort.

ontdek onze damescollectie

Wist je dat…

…Wolky een echt familiebedrijf is? De grondleggers zijn volgens eigen zeggen ‘geboren in een schoenendoos’ en de volgende generatie staat inmiddels aan het roer.

…Wolky een uitgebreide sneakerlijn heeft?  Wolky sneakers zien er niet alleen leuk uit, maar ze zijn ook nog eens super comfortabel en lekker stevig. Kom eens proeflopen in onze winkel.

…Comfort en mode goed samen gaan? De nieuwste lijn, Wolky White genaamd, is modieus, volgt de allerlaatste trends en draagt bovendien heerlijk.

…Wolky een unieke service verleent? Voor dames met twee verschillende schoenmaten is er de mogelijkheid om een passend paar aan te schaffen zonder dubbele kosten. Heb je twee verschillende schoenmaten (meer dan een maat verschil)? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Eigen zooltjes?

Draag je steunzooltjes? Geen probleem! Gelukkig heeft bijna elke Wolky een uitneembaar voetbed.

Vaak is het een flinke zoektocht om schoenen te vinden met een verwisselbaar voetbed. Vooral in de zomer: slippers en sandalen hebben namelijk vaak een vast voetbed waardoor ze jammer genoeg niet geschikt zijn voor je eigen (steun)zooltjes.

Wolky heeft ook een uitgebreide collectie sandalen met uitneembaar voetbed. Kom eens een kijkje nemen in onze winkel. Meer weten over schoenen geschikt voor steunzolen? Wij hebben er een blog over geschreven.

Schoenen voor steunzolen

Wolky schoenen kopen?

Wij staan te springen om jou te mogen ontvangen in onze schoenenwinkel! Kom gerust langs om je te laten adviseren over de beste Wolky schoenen voor jouw voeten.

Route