Route

Kinderschoenen opruiming is begonnen!

Acties Nieuws

De opruimingstijd gaat vanaf vandaag van start. We geven maar liefst 30% korting op kinderschoenen. Op sandalen en slippers voor de kids geven wij 10% korting. 

In de winkel geven wij korting op al onze merken, zoals: Twins & Trackstyle, Piedro, Giga, Develab en Shoesme.

Kom je gezellig langs? Wacht dan niet te lang. Wij hebben nu nog volop keus in leuke, goed passende schoenen voor de kids. Ook zijn we ruim vertegenwoordigd in diverse kinderschoenen met breedtematen, die tevens geschikt zijn voor de eigen zooltjes.

Van de zomertrends worden we hebberig

Voor de allerkleinsten zien we deze zomer lekker veel kleur. De meisjes gaan daarentegen op de sportieve toer. Met sneakers met leuke printjes en combinaties van metallics, zullen ze het hele voorjaar stralen. De jongens gaan voor stoer en sportief. Op sneakers of robuuste klittenbandschoenen in diverse kleuren, kunnen ze op ontdekking in de weide wereld.

De grotere meiden weten wat ze willen en dat zijn witte sneakers! Door combinaties met metallics, printjes en hier en daar een accentkleur, is er voldoende ruimte om hun eigen smaak te laten zien in de keuze voor nieuwe voorjaarsschoenen. Ook de tienerjongens kiezen voor sportief. De hoofdkleuren in de jongenscollectie zijn wit, zwart en donkerblauw.

Bekijk onze kinderschoenen

 

← Terug naar overzicht