Route

Durea schoenen: de 6 grootste voordelen op een rijtje

Blog

Onze vaste klanten weten inmiddels dat wij fan zijn van het Nederlandse schoenenmerk Durea. Als excellent dealer voeren wij de ruimste collectie in de regio en dat doen wij niet zomaar. In deze blog lees je de grootste voordelen van dit fantastische merk op een rij.

Waarom kiezen voor Durea schoenen?

Kiezen voor Durea schoenen betekent kiezen voor kwaliteit, comfort en stijl. Elk paar is het resultaat van vakmanschap, aandacht voor detail en een diep begrip van wat voeten nodig hebben.

Of u nu zoekt naar dagelijks comfort, ondersteuning voor specifieke voetproblemen of gewoon de laatste trends in schoenmode wilt volgen, Durea biedt het allemaal.

Dit zijn de 6 belangrijkste voordelen:

#1 Lengte- én breedtematen

Durea maakt al sinds jaar en dag schoenen in een grote range aan maten. Niet alleen lengtematen tot maat 9, maar ook vijf verschillende breedtematen van smal tot extra breed. Hierdoor is het mogelijk om perfect passende schoenen aan te meten, zó uit ons magazijn.

#2 Uitneembare voetbedden

Zachte schoenen met los voetbed

Alle schoenen van Durea zijn voorzien van uitneembare voetbedjes. Dit heeft als voordeel dat je ze ook kan dragen met je eigen, op maat gemaakte, steunzolen.

Of je nu kiest voor een stoere boot, een sportieve sneaker of een opengewerkt sandaaltje: draag je Durea’s met je persoonlijke voetbedden voor de beste ondersteuning.

Ontdek meer voordelen van uitneembare voetbedden >

#3 Ambacht en kwaliteit

Durea heeft het gehele maakproces van hun schoenen in eigen beheer, waardoor de gebruikte materialen van een constante, hoge kwaliteit zijn.

In hun fabrieken wordt het schoeisel van de ontwerptafel tot en met het rijgen van de schoenveters, gedaan door vakmensen met liefde voor schoenen. Elk paar schoenen dat de fabriek verlaat, is onderworpen aan verschillende tests om de Durea-kwaliteit te kunnen blijven waarborgen.

#4 Aanpassingen en reparaties

Door de manier waarop Durea schoenen zijn gemaakt, is er de mogelijkheid om kleine aanpassingen te maken ten behoeve van de pasvorm.

Durea Schoenen Reparatie

Dit doen wij in onze eigen werkplaats achter de winkel. De hoge kwaliteit van de gebruikte materialen, maakt het daarnaast mogelijk om reparaties uit te voeren bij slijtage. Zo gaan je Durea’s nóg langer mee.

#5 Modieuze uitstraling

Wat Durea uniek maakt is hun kennis en kunde om perfect passende schoenen te maken volgens de laatste modetrends.

Mode en pasvorm worden niet vaak in een adem genoemd, maar Durea maakt deze belofte elke collectie waar.

Modieuze Durea westernlaarsjes

#6 Durea schoenen voor heren: Gijs

Lange tijd waren uitsluitend damesschoenen bekend terrein voor Durea. Sinds enkele jaren gebruiken zij hun vakmanschap ook voor het produceren van kwaliteitsschoenen voor heren.

Het merk Gijs heeft alle voordelen van zijn vrouwelijke tegenhanger Durea en bedient daarmee een grote groep heren met de prachtigste schoenen.

Ontdek Gijs herenschoenen

Gijs herenschoenen

Meten is weten

Om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van de merken Durea en Gijs, adviseren we om de voeten professioneel te laten opmeten in de lengte én in de breedte.

Met deze werkwijze kunnen wij onze klanten de best passende modellen presenteren voor ultiem draagcomfort.

Bezoek onze winkel in Gemert voor koopadvies en een professionele voetmeting. Contact >

Veelgestelde vragen over Durea schoenen

Hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen over Durea door klanten in onze winkel.

1. Is Durea een goede schoen?

Ja, Durea staat bekend om hoge kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Ze zijn gemaakt met een focus op ambacht en kwaliteit, waarbij het gehele productieproces in eigen beheer is. Dit zorgt voor schoenen van constante, hoge kwaliteit, gemaakt door vakmensen met een passie voor schoeisel.

2. Hoe vallen Durea schoenen?

Durea schoenen vallen nét iets kleiner dan normaal. Ze worden gemaakt in een grote range aan maten, inclusief lengtematen tot maat 9 en vijf verschillende breedtematen van smal (E wijdte) tot extra breed (K wijdte). Dit zorgt ervoor dat Durea schoenen een uitstekende pasvorm bieden voor vrijwel elke voet.

3. Waar worden Durea’s gemaakt?

Durea schoenen worden gemaakt in het Brabantse Drunen door de Van Drunen Schoenfabriek. Het gehele maakproces, van ontwerp tot afwerking, wordt uitgevoerd in eigen beheer, wat bijdraagt aan de hoge kwaliteit van elk paar schoenen.

4. Is Durea verkrijgbaar in halve maten?

Naast het brede scala aan lengte- en breedtematen, biedt Durea ook de mogelijkheid voor halve maten. Dit helpt om een nog nauwkeurigere pasvorm te garanderen, afgestemd op de individuele behoeften van de drager.

5. Wat maakt Durea uniek?

De unieke combinatie van modieuze uitstraling en uitstekende pasvorm maakt Durea schoenen bijzonder. Ze volgen de laatste modetrends en bieden tegelijkertijd comfort en ondersteuning, ongeacht de voetbreedte of -lengte.

6. Zijn er ook Durea schoenen voor heren?

Ja, onder het merk Gijs biedt Durea kwaliteitsschoenen voor heren. Deze lijn heeft alle voordelen van Durea, waaronder een uitgebreid maatbereik en de hoge kwaliteitseisen.

← Terug naar overzicht