Route

Het nieuwe seizoen kan beginnen

Nieuws

Tijdens de jaarmarkt op zondag 11 september wordt er opnieuw een modeshow georganiseerd met de collecties van Penninx Schoenen en ‘t Winkeltje. Na enkele jaren afwezigheid belooft het dit jaar weer een mooi evenement te worden met de laatste schoenmode in de schijnwerpers.

Voorproefje van alle trends

Om een voorproefje te geven van wat je kan verwachten, zetten we de nieuwste trends alvast even op een rijtje.

Dit najaar is het najaar van de boots. Of je nu kiest voor chunky en grof of voor vrouwelijk met een luxe uitstraling, boots zijn helemaal trendy. In een kleurenwaaier van zwart, grijs- en bruintinten tot gebroken wit en beige laten deze hoge veterlaarsjes zich van hun meest veelzijdige kant zien.

Durea nieuwe collectie winter 2022
Veterboots van Durea

Sneakers blijven populair en zien we dit seizoen in alle soorten en maten. De nieuwste mode in sneakerland is de retrolook die tot uiting komt door het gebruik van frisse kleurencombinaties en hoge contrasten.

Terug van weggeweest is de preppy-stijl. Deze klassieke uitstraling verkrijgen we dit najaar met de chelseaboots, instappers en elegante korte laarsjes. De mode van dit seizoen belooft voor ieder wat wils.

Bekijk de nieuwe collectie online

Jaarmarkt op 11 september

Kom al deze trends met eigen ogen bekijken tijdens de jaarmarkt. Onze catwalk is te vinden op het pleintje naast de ingang van Penninx schoenen. De vier shows starten om 12.30u, 13.30u, 14.30u en 15.30u.

Jaarmarkt 2019 en modeshow Penninx Schoenen 2019
Modeshow Penninx Schoenen & ’t Winkeltje 2019

Graat tot dan! Open de routebeschrijving naar de modeshow via de onderstaande knop.

route

 

← Terug naar overzicht