Route

De nieuwe collectie is binnen: Voorjaar 2023

Nieuws

Met het voorjaar in aantocht zijn wij druk bezig met het uitpakken en presenteren van de nieuwe collectie. Onze winkel en magazijn staan weer vol met de laatste schoenentrends voor dames, heren en kinderen.

Wellicht heb je al kennis gemaakt met onze collectie via de vernieuwde etalages of heb je zelfs al een paartje gescoord. Het is sowieso de moeite waard om een bezoekje te brengen aan de winkel. Alvast nieuwsgierig? Bekijk de collectie online.

Damesschoenen

Herenschoenen

Kinderschoenen

Wandelschoenen

Niet te missen trends

Het modebeeld blijft dit voorjaar lekker sportief. De sneaker is een blijvertje en als gevolg daarvan zien we binnen die groep steeds meer variatie.

Met een combo van natureltinten en opvallende kleurencombinaties is de collectie heel divers te noemen. Naast kleur, ligt de focus dit seizoen op het materiaalgebruik. Door het gebruik van verschillende materialen in één en dezelfde schoen wordt een speelse, sportieve uitstraling gecreëerd.

Met basiskleuren als wit-, grijs- en blauwtinten, aangevuld met uitgesproken accentkleuren laten we je dit voorjaar een gevarieerde collectie zien.

Werk aan de winkel!

Op de bovenverdieping van de winkel hebben we onlangs extra ruimte gemaakt voor wandelschoenen en hun toebehoren. Met een wand geheel in het teken van onze wandelschoenencollectie (die wij de komende tijd verder gaan uitbreiden) willen we je in de toekomst nóg beter bedienen.

Wandelschoenen afdeling Penninx Schoenen

Wat vind jij van onze winkel?

Omdat wij niets belangrijker vinden dan onze tevreden klanten, willen we je vragen om jouw ervaring met ons te delen. Laat een review achter op facebook of via Google Reviews en maak kans op een schoenenbon.

← Terug naar overzicht