Route

Zien wij jou tijdens onze Dureadagen?

Nieuws

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 november organiseren wij opnieuw onze Dureadagen. Tijdens dit weekend staat het Nederlandse damesschoenenmerk extra in de spotlights.

Waarom kiezen voor Durea schoenen?

Durea wordt gemaakt met vakmanschap en oog voor kwaliteit. Ze worden met zorg en aandacht ontworpen en dat voel je.

Of je nu een smalle of een brede voet hebt, er is voor elke voet een geschikte Dureaschoen. Alle schoenen zijn voorzien van uitneembare voetbedden zodat ze geschikt zijn voor kleine aanpassingen, of om te dragen met eigen steunzooltjes.

Omdat de liefde voor voeten voorop staat bij Durea, sluit het merk naadloos aan wat wij bij Penninx Schoenen willen verwezenlijken: loopplezier voor iedereen.

durea veterboots dames - penninx schoenen

Leuke extra’s!

In de winkel word je dit weekend ontvangen met een heerlijke theesensatie uit de Samowar van Koffie & anders.

Onder het genot van thee met een lekkernij, is er alle tijd om kennis te maken met de collectie van Durea. Alvast een kijkje nemen in de Dureacollectie?

Als Excellent dealer garandeert Penninx schoenen een bijzonder uitgebreide collectie in een grote reeks lengte- en breedtematen.

Om het weekend feestelijk af te sluiten, worden er onder alle aankopende klanten vier cadeaubonnen verloot ter waarde van maar liefst €100,-.

Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen naar de gevarieerde collectie. Graag tot ziens bij Penninx schoenen.

Bekijk Durea damesschoenen

← Terug naar overzicht