Route

Wolkydagen in oktober bij Penninx Schoenen

Nieuws

Op 13, 14 en 15 oktober worden bij Penninx schoenen Wolkydagen gehouden. Tijdens deze dagen wordt het Nederlandse merk extra in de belangstelling gezet en heeft u de mogelijkheid om onze gehele najaars- en wintercollectie van Wolky te bewonderen.

Als Wolky Select Partner onderscheiden wij ons door een zeer uitgebreide Wolkycollectie te voeren. Daarnaast geven we extra service en hebben we ieder seizoen unieke modellen in onze collectie die u bij andere dealers niet vindt.

Wij maken het absoluut de moeite waard om tijdens de Wolkydagen onze winkel binnen te lopen. Op donderdag 13 oktober is er een professionele masseuse aanwezig die heerlijke, ontspannende voetmassages geeft, onder het genot van een heerlijk kopje kruidenthee . Vrijdag 14 oktober krijgt u bij aankoop van een paar Wolky’s een lekkere, verse wafel met koffie in de kraam van Koffie & Anders op het plein naast onze winkel en de vertegenwoordigster van Wolky is tevens aanwezig voor al uw vragen. Om deze actiedagen nog specialer te maken kiezen wij op zaterdag 15 oktober uit alle klanten van de drie Wolkydagen een gelukkige winnaar die het gehele aankoopbedrag van de schoenen terugkrijgt! Tevens staat er op donderdag, vrijdag en zaterdag voor iedere Wolkyklant een  Goodiebag klaar.

Graag tot dan!

← Terug naar overzicht