Route

Wolky Selectdagen bij Penninx schoenen

Nieuws

Van zaterdag 25 september tot 2 oktober vindt de jaarlijkse Wolky Selectweek plaats. In deze week wordt de nieuwe najaarscollectie gepresenteerd en het merk in de schijnwerpers geplaatst. Uiteraard horen daar leuke extra’s bij voor alle kopende Wolkyklanten.

Wolky is een op-en-top Nederlands schoenenmerk dat bekend staat om hun trendy uitstraling. De collectie is een perfecte combinatie van vrouwelijk en stoer, sportief en comfortabel. Wolky heeft een ruim aanbod in verschillende leesten en is bovendien geschikt om te dragen met eigen zooltjes vanwege het uitneembare voetbed.

Penninx schoenen in Gemert is al jaren trotse drager van de titel Wolky Select Partner. Geselecteerde partners onderscheiden zich van hun collegawinkeliers door de uitgebreide collectie, unieke limited-editionmodellen en een hoge service. Als enige Select Partner in de regio is Penninx schoenen de plek voor de aanschaf van je nieuwe paar Wolky’s.

Tijdens de Selectweek liggen er leuke give-aways klaar in de winkel. Bij aankoop van een paar Wolkyschoenen ontvang je een kortingsvoucher en een leuke opvouwtas. Daarnaast ligt er een presentje klaar in de vorm van een theepakketje om je te verwarmen op een koude herfstdag.

Iedereen is van harte welkom tijdens de Wolky Selectweek en wellicht stap je op een fijn paar Wolkyschoenen het najaar in.

← Terug naar overzicht