Route

Wolky Select Week

Nieuws

Van zaterdag 2 t/m 9 april vindt de jaarlijkse Wolky Selectweek plaats. In deze week wordt de nieuwe voorjaarscollectie gepresenteerd en het merk in de schijnwerpers geplaatst. Uiteraard horen daar leuke extra’s bij voor alle kopende Wolkyklanten.

Wolky is een op-en-top Nederlands schoenenmerk dat bekend staat om hun trendy uitstraling. De collectie is een perfecte combinatie van vrouwelijk en stoer, sportief en comfortabel. Wolky heeft een ruim aanbod in verschillende leesten en is bovendien geschikt om te dragen met eigen zooltjes vanwege het uitneembare voetbed.

Penninx schoenen in Gemert is al jaren trotse drager van de titel Wolky Select Partner. Geselecteerde partners onderscheiden zich van hun collegawinkeliers door de uitgebreide collectie, unieke limited-editionmodellen en een hoge service. Als enige Select Partner in de regio is Penninx schoenen de plek voor de aanschaf van je nieuwe paar Wolky’s.

Trek een paar Wolky’s aan en je merkt meteen: voeten houden van deze schoenen! Wil je het befaamde Wolky-comfort zelf ervaren? Kom dan bij ons langs! Wanneer je van 2 t/m 9 april in onze winkel een paar Wolky’s koopt profiteer je van leuke extra’s! Neem hier alvast een kijkje in de nieuwe voorjaarscollectie van Wolky 

← Terug naar overzicht