Route

Wolky Select Week 2021!

Acties Nieuws

Het is weer Wolky Select Partner Week bij Penninx Schoenen! Dát betekent een week lang leuke acties, kortingen en gifts bij aankoop van een paar Wolky schoenen, sandalen of slippers.

Wolky Select Partner

Wij zijn is al vele jaren achter elkaar door Wolky uitgeroepen tot Select Partner vanwege het ruime aanbod in Wolky schoenen, slippers en sandalen én vooral door de specialistische kennis en de extra service die in de winkel geboden wordt.

Wolky Select Week bij Penninx Schoenen

Van zaterdag 15 mei t/m zaterdag 22 mei staan alle Wolky schoenen en sandalen extra in de picture in onze winkel. De zomercollectie van Wolky valt op door het frisse kleurgebruik. Naast sneakers en vlotte veterschoenen, zijn er ook diverse sandalen verkrijgbaar in verschillende stijlen, van sportief tot vrouwelijk.

Alle schoenen en een groot deel van de sandalen van Wolky zijn uitgevoerd met uitneembaar voetbed en dus te dragen met de eigen steunzooltjes.

Bij aankoop van een paar schoenen van dit Nederlandse merk ontvang je deze week leuke extra’s. Kom dus gauw een kijkje nemen in onze winkel! Ben je alvast benieuwd naar de Wolky collectie, neem dan eens een kijkje in onze collectie op onze website.

Bekijk Wolky Collectie

 

← Terug naar overzicht