Route

Vrijdagavond a.s. “Floris van Bommel avond!”

Nieuws

Aanstaande vrijdagavond heeft Penninx schoenen een gezellige thema-avond gepland in hun winkel. Speciaal voor alle schoenbewuste mannen staat de Floris van Bommel herencollectie deze avond in de schijnwerpers.
Het Nederlandse schoenenmerk Van Bommel maakt al negen generaties lang kwalitatief hoogwaardige schoenen. In de jaren negentig van de vorige eeuw lanceerde het merk de Floris van Bommellijn, gekenmerkt door luxe materiaalgebruik en opvallende details. De productie van een kwaliteitsschoen is vakwerk en een groot gedeelte van de collectie wordt nog altijd met de hand geproduceerd in het Brabantse Moergestel. Dit resulteert in een unieke collectie herenschoenen van eigen bodem. De schoenmode is dit najaar zeer divers. Van sportieve sneakers en stoere boots tot geklede schoenen in bijzondere materialen, we zien het deze winter allemaal.
Penninx schoenen nodigt u graag uit om onder het genot van een drankje en een selectie heerlijke kaasjes van Kaas en Anders, kennis te maken met hun mooie collectie. Het deskundig personeel staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en desgewenst samen met u een passend paar schoenen te kiezen.
Deze avond wordt nog eens extra aantrekkelijk gemaakt door een mooie kortingsactie. Op vrijdag 22 november krijgt u tussen 17u en 21u 20% KORTING op álle Floris van Bommel herenschoenen. Graag tot ziens in de winkel!

← Terug naar overzicht