Route

Vanaf vandaag 30% korting op kinderschoenen!

Nieuws

Scoor vanaf vandaag schoenen voor je kindje met 30% korting! Op slippers en sandaaltjes geven wij 10% korting. We hebben nog volop keus in onze winkel dus kom gezellig langs.

Laat de voetjes nameten

Het komt regelmatig voor dat de kinderen zelf niet aangeven dat ze last hebben van hun voetjes. Daarom is het verstandig om elke acht weken een bezoek te brengen aan onze specialisten om hun voeten te laten checken.

Loopt je kindje met de voetjes naar binnen?

Kindervoeten groeien snel en tijdens de ontwikkeling van de voetjes ontstaan soms problemen. Wij geven tips wat je het beste aan dit probleem kunt doen. Lees ze hier >

Zomertrends voor de kids

De kindercollectie laat hetzelfde beeld zien als de dames- en herencollectie, maar dan in het klein. Dat wordt dus lekker twinnen met de kinderen deze zomer!

En er is volop keus. Neem een kijkje in de zomercollectie voor kids. Bekijk online onze collectie >

piedro sport voor kinderen - penninx schoenen

Hip in de zomer

Voor de meiden zien we vooral veel sneakers in stoere uitvoeringen en in de nieuwste materialen. Naast de effen leersoorten zien we printmaterialen, al dan niet afgewerkt met metallic details.
De jongens gaan deze zomer op de sportieve toer. We zien dit jaar veel leuke sneakers in verschillende kleuren en modellen.

Met een collectie in verschillende wijdtematen en tot aan de grootste kindermaten, is er dit seizoen voor baby tot tiener voor ieder wat wils.

 

← Terug naar overzicht