Route

Schoenenwinkel Brabant: Gemert-Bakel

Onze schoenenwinkel Penninx Schoenen in Gemert-Bakel is al langer dan 25 jaar een begrip. In onze winkel vindt u een ruim aanbod in damesschoenen, kinderschoenen en herenschoenen.

Wij van Penninx Schoenen vinden het belangrijk dat u met een goed gevoel en goed passende schoen onze schoenenwinkel uitloopt. Dit doen wij door uw voeten vooraf op te meten in lengte en breedtemaat, en vervolgens een passend schoenadvies te geven.

Komt u uit Helmond, Uden, Veghel, Boekel, Erp of Beek en Donk?

Komt u uit de buurt van Gemert? U kunt door hier te klikken gemakkelijk een routebeschrijving naar onze schoenenwinkel ophalen.

Ontdek ons aanbod in comfortschoenen en kom onze breedtemaat schoenen eens uitproberen. Wij hebben damesschoenen en herenschoenen van E t/m K. Daarnaast hebben wij kinderschoenen met wijdtematen voor smalle en brede kindervoeten. Draagt u steunzolen? Geen probleem, onze schoenen beschikken over losse supplementen voor jouw eigen inlegzolen.

 

Heren, dames en kinderschoenen kopen in Gemert-Bakel?

Het team van Penninx Schoenen in Gemert-Bakel kijkt naar een goede pasvorm en kiest voor comfortschoenen die aansluiten bij de mode van nu. In onze stijlvolle winkel kun je terecht voor de mooiste dames, heren en kinderschoenen in breedtematen, die zelfs geschikt zijn voor je eigen (steun)zooltjes. Wij nodigen je van harte uit om gezellig langs te komen!

bekijk onze collectie