Route

Schoenenmerk Wolky trakteert! Loop gezellig binnen

Acties Nieuws

In april bestaat schoenenmerk Wolky 40 jaar en deze mijlpaal willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Als klant word je daarom getrakteerd op een geweldige winactie en mooie give-aways.

Wolky is trots dat ze al vier decennia vrouwen voorziet van schoenen die gemaakt zijn om op te lópen. Mode en comfort gaan daarbij prima samen. Daarnaast worden alle schoenen door Wolky ontworpen én met de hand gemaakt. In de loop der jaren hebben hun schoenen diverse prijzen gewonnen en worden ze wereldwijd verkocht. De kernwaarden comfort en kwaliteit staan nog altijd hoog in het vaandel bij het familiebedrijf. Dit is één van de redenen waarom het merk al sinds de opening van onze schoenenwinkel verkocht wordt én populair is.

40 jaar Wolky - Penninx Schoenen

De hele maand april wordt er groots uitgepakt om het jubileum te vieren. Zo wordt er een grote winactie gehouden, waar geweldige prijzen te winnen zijn. Een van de prijzen is een verzorgde trip naar Porto, waar men met eigen ogen kan zien hoe Wolky’s worden gemaakt.

Hoe doe je mee?

Om mee te doen moet je een gouden envelop bemachtigen, met daarin het ticket voor deelname.

Gouden enveloppen zijn de hele maand verkrijgbaar in onze winkel. Goed om te weten: je hoeft géén aankoop te doen om de envelop op te halen, iedereen mag meedoen! Elke kopende Wolkyklant krijgt tevens een luxe strandtas cadeau.

Wolky Select Partner

Als Wolky Select-partner onderscheiden wij ons door de kennis en kunde van goede schoenen. Onze ruime collectie biedt voor ieder wat wils en elke klant loopt met een persoonlijk advies en het perfecte paar schoenen naar buiten.

Bekijk Wolky schoenen

← Terug naar overzicht