Route

Najaarscollectie shoppen

Nieuws

Nu het zomerzonnetje plaats heeft gemaakt voor meer herfstige temperaturen, gaan we langzamerhand zin krijgen in stoere boots, sportieve sneakers en luxe laarsjes. Bij Penninx schoenen is inmiddels een gedeelte van de najaarscollectie binnen en deze wordt dagelijks aangevuld met nieuwe leveringen.

De mode voor dit seizoen is stoer en sportief te noemen. Stoere bikerboots blijven populair, dit najaar ook in luxere materialen verkrijgbaar zoals lakleer en prints. Sneakers zijn niet weg te denken uit het straatbeeld. Voor de herfst en winter vooral in zwart- en bruintinten met mooie details. Voor degenen die graag voor kleur kiezen is er volop aanbod. Van donkerblauw tot okergeel en van mosgroen tot knalrood, kleur mag dit najaar.

Om veilig shoppen te kunnen garanderen, zijn er verschillende aanpassingen gedaan in de winkel. Er zijn in totaal vier passchermen te vinden die ervoor zorgen dat er gemeten en gepast kan worden met hulp van een medewerker. Wanneer alle schermen bezet zijn, wordt gevraagd buiten de winkel op de beurt te wachten of op een later tijdstip terug te komen. Zo blijft een bezoek aan de winkel ontspannen en staat de gezondheid van de klanten én de medewerkers voorop. Loop dus gauw eens bij ons binnen om een kijkje te nemen.

← Terug naar overzicht