Route

Gratis fleurige attentie voor moederdag!

Acties Nieuws

Wij hebben de afgelopen weken al vele damesklanten mogen helpen bij de keuze voor een paar mooie, nieuwe schoenen. Onze winkel en de etalages zijn gevuld met de laatste schoenmode voor lente en zomer. Naast een ruim aanbod in trendy sneakers zijn inmiddels ook luchtigere opties zoals sandaaltjes en slippertjes verkrijgbaar.

De voorjaarscollectie is deze lente lekker divers met enerzijds neutrale tinten als wit, grijs en beige en anderzijds vrolijke kleurtjes in pastel of metallic. Van sportief met een sneaker tot elegantie in een instappertje is er dit voorjaar voor ieder wat wils. Met moederdag om de hoek is het de hoogste tijd om je moeder óf jezelf eens goed te verwennen met een paar leuke stappertjes. Uiteraard zijn ook onze hand- en schoudertassen en andere accessoires geschikte moederdagpresentjes.

Om alle moeders (én natuurlijk ook al onze andere damesklanten) eens extra in het zonnetje te zetten,  geven wij van donderdag t/m zaterdag attenties uit in samenwerking met Bloemboetiek Johanna. Op 11, 12 en 13 mei krijg je bij aankoop van een paar damesschoenen een fleurig presentje van ons cadeau. Voor deze actie geldt: op = op.

Loop vooral eens bij ons binnen voor onze mooie collectie schoenen en accessoires. Wij verwelkomen je graag in onze winkel aan de Nieuwstraat in Gemert.

← Terug naar overzicht