Route

Dureadagen bij Penninx Schoenen

Nieuws

Op donderdag 16 en vrijdag 17 november organiseert Penninx schoenen wederom hun Dureadagen. Deze twee dagen staan geheel in het teken van het Nederlandse schoenenmerk Durea, dat inmiddels al vijfenzeventig jaar garant staat voor een topproduct.

Durea schoenen worden op ambachtelijke wijze geproduceerd door echte vakmensen. Het eindproduct is een unieke combinatie van comfort, kwaliteit en de laatste modetrends. Bij het ontwerp van de schoenen wordt niet alleen op de lengte, maar ook op de breedte van de voet gelet. Of je nu een smalle, gemiddelde, brede of extra brede voet hebt, Durea heeft een passende schoen. Daarnaast hebben alle schoenen een verwisselbaar voetbed waardoor ze geschikt zijn om te dragen met steunzolen.

Penninx schoenen is door Durea aangewezen als Excellent Dealer omdat zij de meest diverse collectie van de regio voeren. Het is dus zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen naar het uitgebreide aanbod. De gespecialiseerde schoenadviseurs van Penninx staan beide dagen klaar om ieders vragen te beantwoorden.

Maak tijdens de Dureadagen kennis met de nieuwe collectie van deze herfst en winter. Onder het genot van een heerlijke thee uit de samowar van ‘Proef de dag‘, dé winkel voor fijnproevers’ laat je je inspireren door de laatste schoenmodetrends. Voor iedere kopende klant is er tevens een leuke attentie en als kers op de taart, winnen maar liefst vier van klanten van de Dureadagen een schoenenbon t.w.v. €100,-!

Wees van harte welkom op 16 en 17 november!

← Terug naar overzicht