Route

Dureadag donderdag 9 mei a.s.

Nieuws

Op donderdag 9 mei a.s. …
organiseren wij een DUREA-DAG, met leuke extra’s. Komt u, onder het genot van een versnapering en/of een ontspannende voetmassage, onze collectie bewonderen?
Lees hieronder meer.

Als Excellent Dealer voeren wij de meest uitgebreide collectie van de regio en daar zijn we trots op. Het Nederlandse merk levert al meer dan zeventig jaar een unieke combinatie van comfort, kwaliteit en de laatste trends. Durea biedt vijf verschillende breedtematen en al hun schoenen hebben een volledig verwisselbaar voetbed, waardoor ze optimaal zijn aan te passen aan de voeten.

Onder het genot van een heerlijke versnapering van Koffie & Anders laten wij u graag kennismaken met de voorjaars-en zomercollectie van 2019. Onze schoenadviseurs staan de hele dag klaar om al uw vragen te beantwoorden. Daarnaast kunt u op deze dag uw voeten nog eens lekker laten verwennen met een ontspannende voetmassage van een professionele masseur.

Voor iedere klant is er tevens een leuke attentie en één van de klanten van deze dag wint een schoenenbon ter waarde van € 100,00!

U bent van harte welkom op donderdag 9 mei tussen 9.30u en 18.00u.

Lieve groeten, Team Penninx Schoenen

← Terug naar overzicht