Route

Wolkyweek van 5 t/m 12 oktober!

Nieuws

Van zaterdag 5 t/m 12 oktober is er weer een Wolky Select Week bij Penninx schoenen. Tijdens deze landelijke actieweek wordt het Nederlandse schoenenmerk extra onder de aandacht gebracht door geselecteerde dealers. Penninx schoenen is door Wolky uitgeroepen tot Select Partner vanwege de extra service die geboden wordt. Als Select Dealer mogen zij een uniek item presenteren dat als limited edition geproduceerd is.
De schoenen van Wolky zijn ontworpen met veel aandacht voor zowel pasvorm als styling, wat zorgt voor een eigentijdse collectie met comfort als uitgangspunt. De schoenen hebben allen een anatomisch gevormd voetbed dat zorgt voor extra ondersteuning. Alle Wolky’s uit de najaarscollectie zijn geschikt om te dragen met eigen steunzooltjes. Sinds vorig jaar heeft Wolky een nieuw label uitgebracht. Speciaal voor dames die graag goed gekleed voor de dag komen én comfortabel willen lopen is Wolky White in het leven geroepen. De modellen zijn vrouwelijk, stoer en casual, voor vrouwen met een eigen stijl.
Tijdens de actieweek profiteert u bij aankoop van een paar Wolky’s van leuke extra’s. U ontvangt bijvoorbeeld een kortingsvoucher van €10,- om in te wisselen bij een volgend paar Wolky’s. Ook krijgt u een originele Wolkyshopper mee naar huis én een paar Wolkysokken (op=op).
De schoenadviseurs van Penninx schoenen staan de hele week voor u klaar om al uw vragen over het merk en de collectie te beantwoorden. Samen met u gaan zij op zoek naar de beste Wolkyschoen voor úw voet. Loop dus gerust even binnen tijdens deze gezellige dagen!

← Terug naar overzicht