Route

Kom naar de Wolky Select Week bij Penninx Schoenen

Nieuws

Het is weer zo ver! De Wolky Select Week is aangebroken bij Penninx Schoenen. Dát betekend de hele week leuke acties en nog meer aandacht voor het mooie Nederlandse merk Wolky.

Tijdens de actieweek profiteer je bij aankoop van een paar Wolky schoenen allerlei leuke extra’s.

Zo ontvang je bijvoorbeeld een kortingsvoucher van €10,- om in het zomerseizoen in te wisselen bij een volgend paar Wolky schoenen. Ook krijg je een originele Wolkyshopper mee naar huis én een paar Wolkysokken (op=op).

Wolky Select Partner

Deze landelijke actie is speciaal georganiseerd bij geselecteerde partners.

Wij zijn al meerdere jaren achter elkaar door Wolky uitgeroepen tot Select Partner vanwege ons ruime aanbod in Wolky schoenen, sneakers, boots en laarsjes, onze specialistische kennis en de extra service die in onze winkel geboden wordt.

>> Een kijkje in de damescollectie

wolky-schoenen-collectie-penninx-gemert

Wolky verkooppunt

Al jaren zijn wij geselecteerd als Wolky verkooppunt vanwege de intensieve samenwerking met dit mooie Nederlandse merk.

De schoenen van Wolky zijn ontworpen met veel aandacht voor zowel pasvorm als styling, wat zorgt voor een eigentijdse collectie met comfort als uitgangspunt.

De schoenen hebben allen een anatomisch gevormd voetbed dat zorgt voor extra ondersteuning. Alle Wolky schoenen uit de collectie zijn geschikt om te dragen met eigen steunzooltjes.

Ben je Wolky liefhebber? Dan mag je deze week zeker niet missen. Vanaf vandaag 26 september tot en met 4 oktober nodigen wij je graag uit in onze winkel tijdens deze gezellige dagen!

>> Routebeschrijving

← Terug naar overzicht