Route

Sneakerweek voor dames!

Acties Nieuws

Themaweken bij Penninx Schoenen

In de maand november gaan wij verschillende themaweken organiseren. Elke week staat in het teken van een type schoen of merk om deze eens extra in het spotlicht te zetten. Graag op de hoogte gehouden worden? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Sneakerweek van 9 november t/m 14 november

We trappen af op 9 november met de sneakersweek. Van 9 t/m 14 november staat alles in het teken van damessneakers. Deze sportieve schoenen hebben de laatste seizoenen een flinke opmars gemaakt. Waar voorheen de sneakers waren voorbehouden aan het sportveld, zijn ze nu niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Dit najaar zien we veel variatie in de damessneakers. Wat betreft kleur blijft zwart populair, maar ook cognac is een veelgevraagde kleur in de huidige mode. Verder zie je vooral veel afwisseling in materiaalgebruik. Van glad leer tot suède en van dierenprints tot metallics.

Deze week staan onze damessneakers op een prominente plek in de winkel en onze schoenadviseurs staan klaar om je te helpen bij het kiezen van het juiste paar voor jou.

Daarnaast maak je bij aankoop van een paar damessneakers kans op een van de vier cadeaubonnen t.w.v. €50,-. Loop dus vooral even binnen en laat je verleiden door onze mooie collectie.

>> routebeschrijving

← Terug naar overzicht