Route

Schoenen kopen tijdens de lockdown in 3 eenvoudige stappen

Nieuws

Ondanks dat de deuren van de winkel gesloten moeten blijven, zijn wij nog altijd prima in staat om een paar goed passende schoenen te verkopen. Hoewel we je voeten niet kunnen zien of opmeten, kunnen we dankzij ons vasteklantensysteem en een paar handige tips gelukkig precies te weten komen welke schoenen het beste bij jouw voeten passen.

Lees dus even mee als je kinderen juist nu uit hun schoenen zijn gegroeid, of als je jezelf in deze tijd wil opkikkeren met een paar leuke laarsjes of schoenen.

Stap 1: WhatsApp ons

Stuur een whatsappbericht naar 0492366200. Via deze weg hebben we de mogelijkheid om snel en makkelijk berichten en foto’s van schoenen uit te wisselen. Vermeld in je bericht je naam en adres (en bij kinderklanten ook de geboortedatum), zodat wij jouw gegevens in ons klantensysteem kunnen opzoeken.

Stap 2: omschrijf je wensen en wij adviseren

Omschrijf duidelijk waarnaar je op zoek bent. Vermeld type schoen, bijvoorbeeld: pantoffel/veterschoen/laarsje/veterboot, voorkeurskleur en de maat die je normaal gesproken draagt. Wij zoeken in ons magazijn de schoenen die het best bij jouw omschrijving passen en sturen foto’s met de prijs naar je door in een whatsappbericht.

Stap 3: betaling en levering

Wanneer je een keuze hebt gemaakt, zullen wij een betaalverzoekje sturen. Na betaling maken wij je bestelling verzendklaar, waarna ze kosteloos bij je worden thuisbezorgd, óf via click en collect kunnen ze opgehaald en betaald worden in de winkel.

Tip: zelf je voeten opmeten

De meeste volwassenen weten prima welke schoenmaat ze doorgaans dragen. Bij opgroeiende kinderen kan de schoenmaat snel veranderen, waardoor opmeten wenselijk is. Wanneer je je voeten zelf wil opmeten, doe je dat het best op de volgende manier: ga op een vel papier staan en maak een omtrek van je voet.

stap 1-voeten-opmeten-penninx-schoenen-gemert

Je meet de lengte van het achterste puntje van de hiel tot het uiterste puntje van de langste teen. Meet bij voorkeur beide voeten, want vaak verschilt de lengte van de voeten enkele milimeters.

Tip: bedenk vooraf waarnaar je op zoek bent

Ons magazijn is groot en goed gevuld. We bieden daardoor voor ieder wat wils. Door de ruime keuze is het helaas niet mogelijk om te voldoen aan verzoekjes als “Stuur maar even een fotootje van de opties in maat 40”. Het is dus verstandig om eerst even een kijkje te nemen in onze collectie.

Bekijk onze collectie

Tip: denk aan onderhoudsmiddelen

Schoenen gaan langer mee wanneer ze goed beschermd en onderhouden worden. Bestel meteen de juiste onderhoudsmiddelen en kleurpoets mee, zodat je nieuwe schoenen langer mooi blijven.

Met deze tips vinden we samen met jou de best passende schoenen, ook tijdens de lockdownperiode en verzekeren we je van kilometers loopplezier.

← Terug naar overzicht