Route

Moederdagactie bij Penninx Schoenen

Acties

Nu het zonnetje zich steeds meer laat zien, kijken we uit naar nieuwe voorjaarsschoenen aan onze voeten. Wellicht bent u dit seizoen alweer een keertje in de winkel geweest en heeft u al gezien dat de lente- en zomercollectie heeft een mooi plekje gekregen in de winkel.

De zomermode is dit jaar heel divers in kleur- en materiaalgebruik. Mooie pastels, gecombineerd met de trendkleuren roomwit en beige geven een verrassend zachte uitstraling aan de sneakers. Maar ook gaan we wat eyecathers zien met felle kleuren. Behalve lichte tinten zien we dit jaar klassiekers als camel, cognac en donkerblauw terugkomen.

Onze collectie sandalen en slippers is ook compleet en staat al te stralen in de winkel. Dames, heren en kinderen, van sportief tot elegant. Er is voor ieder wat wils deze zomer.

Actie: De komende dagen in aanloop naar moederdag krijgt iedere damesklant van ons een fleurige attentie in samenwerking met bloemboetiek Johanna. Deze actie loopt van 5 mei t/m 7 mei, zolang de voorraad strekt.

Breng dus gauw een bezoekje aan Penninx Schoenen in de Nieuwstraat en laat je verleiden door al het moois in onze winkel. We heten je van harte welkom.

← Terug naar overzicht