Route

Modeshow 10 September: Bekijk alle najaarstrends!

Nieuws

Onze modeshow is al jaren vaste prik en hét moment om inspiratie op te doen voor je najaarsgarderobe. Dit jaar vormen de shows zelfs de aftrap van vier weken vol feestelijkheden om het dertig jarig jubileum van onze schoenenzaak te vieren.

Modeshow-10-september

Modeshow bij Penninx Schoenen

Op zondag 10 september organiseren wij wederom een modeshow samen met kledingzaak ’t Winkeltje.

Tijdens de shows worden de laatste schoenmodetrends gepresenteerd door de modellen en is te zien hoe deze trends het best gecombineerd worden met de huidige kledingmode. De aankleding van de catwalk wordt verzorgd door bloemboetiek ByDaani.

modeshow-2022-modellen

Wat kun je verwachten?

Om de nieuwsgierigheid te prikkelen lichten we alvast een tipje van de sluier op: alles draait dit najaar om kleur- en materiaalgebruik.

Qua kleur is de basis het immer populaire zwart, aangevuld met blauw en taupe. Ook bruin is, in verschillende variaties, terug van weggeweest. Naast de neutralen zien we leuke, felle kleuraccenten. Zowel in de details, als allover als modestatement.

Uitgevoerd in luxe materialen zoals lakleer, crocoprints en glansfinishes geeft de schoenmode je outfit deze herfst en winter een bijzondere touch. Met een diverse collectie is er dit najaar gegarandeerd voor ieder wat wils te vinden.

Bekijk onze collectie

Wanneer kan ik komen kijken?

Kom alle trends zelf bekijken tijdens de jaarmarkt in Gemert. De catwalk is te vinden op het pleintje naast onze ingang.

De vier shows starten om 12.30u, 13.30u, 14.30u en 15.30u. Tot dan!

← Terug naar overzicht