Route

Kidsshoes2fit

Nieuws

Heeft u ook de folder gezien in het Gemerts Nieuwsblad?

Sinds kort is er een unieke samenwerking tussen de twee aanbieders van kinderschoenen in breedtematen van Nederland te weten Twins & Trackstyle en Piedro Kidsshoes. Kidsshoes2fit biedt u meer informatie bij het kiezen en kopen van kinderschoenen en nuttige tips over de verzorging en ontwikkeling van kindervoeten. De meeste kinderen hebben een smalle of juist een brede voet en maar liefst 70% van de kinderen loopt op een te kleine, te smalle of juist te brede schoenen. Kidsshoes2fit biedt daarom meer informatie over goed passende kinderschoenen, oftewel… Dit is wat u moet weten over kinderschoenen!

Bij het kopen van schoenen wordt vaak alleen rekening gehouden met wat het oog wil. Een lief strikje, een hakje of een stoere gesp zijn heel verleidelijk. Schoenen zijn evenals kleding in veel gevallen een modeobject geworden en een belangrijk onderdeel van de uiterlijke verzorging. Wat je echter niet mag vergeten is dat een mooie schoen alleen lekker zit als deze voldoende steun biedt.

Kindervoeten zijn kwetsbaar en zijn goede zorg waard, zo kunnen door het dragen van goede kinderschoenen veel klachten op latere leeftijd worden voorkomen. Veel voetklachten die volwassenen hebben, zijn het gevolg van het dragen van slechte schoenen in hun jeugdjaren. Omdat het bot in het begin nog zacht is en het zenuwstelsel nog niet volledig is ontwikkeld, geven kinderen zelf slecht aan als de schoenen te klein of te smal zijn. Penninx Schoenen is aangesloten bij Kidsshoes2fit en wij meten altijd beide voeten in de lengte en in de breedte. Wij hebben hiervoor alle kennis in huis, een uitgebreide kindercollectie en kunnen u hierover uitgebreid adviseren.

← Terug naar overzicht