Route

Gratis voetanalyse

Nieuws

Op donderdag 23 mei vindt in de winkel een themadag plaats i.s.m. het orthopedisch bedrijf. Tussen 10u en 16u is een van de medewerkers van Voetinstituut Penninx aanwezig in de winkel om naar aanleiding van uw voetafdruk een analyse te doen. Onder het genot van een heerlijke ijskoffie van Koffie & Anders krijgt u alle informatie over het belang van gezonde voeten.
Na het maken van een afdruk van de voet, wordt de stand van de voet en het voettype bekeken. Daarnaast worden eventuele drukpunten gelokaliseerd die met de juiste aanpassingen verholpen kunnen worden. Het voetinstituut is gespecialiseerd in het individueel oplossen van voet- en loopproblemen. Bij pijnklachten kan het raadzaam zijn persoonlijke steunzooltjes te laten maken die, gedragen in de juiste schoen, verlichting kunnen bieden tijdens het lopen. Natuurlijk is het voor iedere voet belangrijk om ondersteund te worden door een goed passende schoen. Dit kan toekomstige klachten uitstellen of zelfs voorkomen. In de winkel van Penninx schoenen wordt bij het aanmeten van een paar schoenen gekeken naar de lengte, breedte en stand van uw voeten, zodat de nieuwe schoenen letterlijk en figuurlijk de basis van veel loopplezier zullen zijn.
Onder iedereen die een voetanalyse laat doen, wordt aan het einde van de dag een schoenenbon ter waarde van maar liefst €100,- verloot. En om de voeten nog extra te verwennen is er de gehele dag een professionele masseuse aanwezig voor een gratis ontspannende voetmassage. Het is dus zeker de moeite waard om op 23 mei even bij ons in de winkel binnen te lopen.

← Terug naar overzicht