Route

Gratis voetanalyse op donderdag 30 november a.s.

Nieuws

Op donderdag 30 november a.s. organiseert Penninx schoenen in samenwerking met het orthopedisch bedrijf een themadag waarop u een voetanalyse kunt laten doen naar aanleiding van een voetafdruk.
Een van de medewerkers van het Voetinstituut is aanwezig van 10 uur tot 17 uur. Er wordt een afdruk van de voet gemaakt,waarna de stand van de voet en het voettype bekeken worden. Daarnaast worden eventuele drukpunten gelokaliseerd die met de juiste aanpassingen verholpen kunnen worden. Voetinstituut Penninx is gespecialiseerd in het individueel oplossen van voet- en loopproblemen. Bij pijnklachten kan het raadzaam zijn persoonlijke steunzooltjes te laten maken die, gedragen in de juiste schoen, verlichting kunnen bieden tijdens het lopen. Natuurlijk is het voor iedere voet belangrijk om ondersteund te worden door een goed passende schoen. Dit kan toekomstige klachten uitstellen of zelfs voorkomen. In de winkel van Penninx schoenen wordt bij het aanmeten van een paar schoenen gekeken naar de lengte, breedte en stand van uw voeten, zodat de schoenen letterlijk de basis kunnen zijn van veel loopplezier.
Onder iedereen die een voetanalyse laat doen, wordt aan het einde van de dag een schoenenbon verloot ter waarde van maar liefst €100,-. Verder krijgt iedere klant op deze dag, bij aankoop van een paar schoenen, een leuke attentie. Het is dus zeker de moeite waard om op 30 november a.s. even de winkel aan Nieuwstraat 36 binnen te lopen. Graag tot dan!

← Terug naar overzicht