Route

Gezondheid staat voorop!

Nieuws

Lieve mensen,
Met pijn in ons hart hebben wij besloten om onze winkel tot nader orde te sluiten vanwege de strikte richtlijnen rondom het coronavirus.
De afgelopen twee dagen hebben wij de aangescherpte richtlijnen van het RIVM in de winkel zoveel als mogelijk gevolgd. Zoals u weet, bestaat ons werk echter voor een groot deel uit het voelen, meten en waar nodig aanpassen of ‘bijsturen’ van de voeten. Juist het persoonlijke advies aan onze klanten voedt onze passie voor het vak. De aanwijzing om ten minste 1,5 meter afstand te bewaren van onze klanten, maakt dit helaas onmogelijk. Gezondheid en veiligheid staat voorop: voor u, voor ons team en voor onszelf.
Een groot deel van onze klanten komt uit Gemert en omstreken. Momenteel hebben we in dit gebied te maken met de hoogste concentratie van het virus. Om die reden vinden wij het onverantwoord om de winkel nog langer open te houden.
Graag blijven wij ondanks deze omstandigheden met u in verbinding. Om die reden zullen wij de komende weken elke dag een schoen uit onze nieuwe voorjaarscollectie met u delen op Facebook en Instagram. Deze zijn te bestellen via e-mail (info@penninxschoenen.nl). Wij brengen geen verzendkosten in rekening.
Hopelijk krijgen wij van u de credits en zien we u en uw gezin weer terug in onze winkel, zodra deze bijzonder moeilijke situatie onder controle is en de winkel weer (zonder zorgen) open kan.
Een goede gezondheid toegewenst voor u en uw naasten.
Lieve groet,
Hans en Marianne Verhagen & Team Penninx Schoenen

← Terug naar overzicht