Route

De sale is begonnen!

Nieuws

Vanaf dinsdag 16 juni zijn de winkelrekken gevuld met opruimingsschoenen voor dames en heren. Met kortingen van 20%, 40% en 60% is het lekker snuffelen naar de leukste koopjes. Van sportieve sneakers tot luchtige slippers en sandalen, er is voor ieder wat wils te vinden in de sale!

Ook voor de kinderen zijn er nog leuke paartjes te scoren. De opzet van de kinderopruiming is wel wat anders dan voorgaande jaren. Zoals gebruikelijk wordt de lengte- en breedtemaat van de voeten gemeten en worden geschikte schoenen getoond en gepast. Op alle kinderschoenen wordt 30% kortingen gegeven en op slippers en sandalen 10% korting.

Om veilig en plezierig te kunnen winkelen wordt ook bij Penninx schoenen de verplichte 1,5m afstand gehanteerd. Wanneer afstand houden niet mogelijk is, wordt gebruik gemaakt van plexiglas schermen. De eerst paar dagen/ week wordt verzocht op afspraak te komen shoppen, om alle voorschriften te kunnen handhaven. Een spontaan bezoek aan de winkel kan gewoon, mits het niet druk is in de winkel. Een vrijblijvende afspraak maken kan telefonisch via 0492 366200.

← Terug naar overzicht