Route

De sale gaat van start!

Nieuws

Vandaag gaat de damesopruiming van start. Na een roerige periode kunnen we eindelijk zonder zorgen lekker shoppen. Een uitstekend moment om weer eens te komen zoeken naar de leukste koopjes.

Nu we zomerse temperaturen kunnen verwachten, is het ideale moment aangebroken om een extra paartje aan te schaffen. We hebben de winkel ingericht met rekken vol koopjes met kortingen oplopend op tot wel 60%. De collectie bestaat uit een ruim aanbod aan sneakers, sandalen en slippers voor zowel dames als heren. Aangevuld met accessoires als tassen en riemen, valt er genoeg te snuffelen naar de beste aanbiedingen.

Ook voor de kinderklanten is er een mooie actie. Op dichte kinderschoenen geldt momenteel een korting van maar liefst 30% en op kindersandalen en -slippers geven we een korting van 10%. De opzet van de kindersale is iets anders dan andere jaren. Zoals altijd wordt van alle kindervoeten de lengte- en breedtemaat gemeten, waarna geschikte schoenen worden getoond en gepast. Deze manier van werken geeft minder drukte in de winkel en verzekerd je van een goed passend paar voor je kind.

Uiteraard blijven wij ons aan de basisregels van het RIVM houden om veilig en verantwoord shoppen mogelijk te maken. Graag tot ziens in de winkel!

 

 

← Terug naar overzicht