Route

Dameslaarzen met losse inlegzool: Geschikte merken en tips!

Blog

Wanneer je steunzolen nodig hebt, kan het wat lastiger zijn om passende winterschoenen te vinden. Om je bij je keuze te helpen, hebben we in deze blog alle nuttige informatie verzameld over laarsjes voor de steunzooldragers onder ons.

Deze tabel biedt alvast een handig overzicht van de mogelijkheden:

Aspect Details
Inzetbaarheid steunzool Ja, afhankelijk van het merk en het model
Cruciaal kenmerk Uitneembaar voetbed
Populaire merken DL Sport, Wolky, Durea, Piedi Nudi, Gabor
Type laarzen Veterboots, Cowboy Laarzen, Enkellaarsjes
Stijl opties Stoer, Klassiek, Eigentijds, Vrouwelijk, Sportief
Wijdtematen Beschikbaar, vooral bij het merk Durea
Veelzijdig combineren Geschikt voor zowel broeken als jurkjes
Winkelbezoek Aan te raden voor persoonlijk advies

Kunnen steunzolen in laarzen?

Wij krijgen vaak de vraag, kan ik mijn steunzolen ook in laarsjes dragen? Ja, dat kan. Naast de populaire sneakers hebben ook laarsjes een losse inlegzool. Natuurlijk is dit afhankelijk van welk merk je koopt.

Laarzen met uitneembaar voetbed

In dit artikel noemen we een aantal veel verkochte merken uit ons assortiment die zeer geschikt zijn voor het dragen met steunzool.

Dameslaarzen met losse inlegzool

Het allerbelangrijkste waar je aan moet denken bij het kiezen van winterschoenen voor je steunzolen is het uitneembaar voetbed. De laarzen die je gaat kiezen moeten beschikken over een losse inlegzool. Deze wordt namelijk vervangen door je eigen, op maat gemaakte steunzolen.

Dameslaarzen met losse inlegzolen

Onze laarzencollectie bestaat voor ruim 90% uit modellen met losse inlegzool, waardoor de keuze voor steunzooldraagsters zeer ruim te noemen is.

Laarzen voor steunzolen

DL Sport dameslaarsen met losse inlegzolen
DL Sport veterboots en laarzen met losse inlegzool

Leuke laarzen voor steunzolen komen bijvoorbeeld van de merken Wolky en DL Sport. Hun laarzen hebben een stevige basis en zijn zeer geschikt voor dames die een goede ondersteuning van de voet kunnen gebruiken.

Durea laarzen voor steunzolen
Durea cowboy laarzen voor steunzolen

Het Nederlandse merk Durea vult onze collectie aan met een ruim aanbod aan veterlaarzen in verschillende wijdtematen, waardoor ook dit merk uitermate geschikt is voor steunzooldraagsters.

Durea dameslaarzen met uitneembaar voetbed

Hoewel de veterlaars op het eerste oog een wat stoerdere uitstraling heeft, is deze ook erg leuk te combineren met een wat klassiekere kledingstijl voor een eigentijdse twist.

Enkellaarsjes voor steunzolen

Gabor enkellaarsjes voor steunzolen
Enkellaarsjes en kuitlaars van Gabor

Enkellaarsjes blijven onverminderd populair door hun veelzijdigheid en draagbaarheid. Zowel bij broeken als bij jurkjes zijn deze klassiekers goed te combineren waardoor de enkellaars een van de meest gevraagde type laars is uit onze collectie.

Piedi Nudi laarsjes met losse inlegzool

De merken Piedi Nudi en Gabor hebben een mooie collectie enkellaarsjes waaruit zowel de vrouwelijke, elegante dame als de sportieve, vlotte meid goed kan slagen.

Laarsjes geschikt voor steunzolen
Piedi Nudi laarsjes voor steunzolen

Ben je benieuwd geworden naar onze dameslaarzen met losse inlegzool of zou je graag meer informatie krijgen op basis van jouw persoonlijke voetprobleem? Kom dan eens binnen in onze winkel, ons team staat voor je klaar!

← Terug naar overzicht