Route

Lastige voeten? Geen probleem

Piedi Nudi combineert fashion met comfort. Met de keuze uit twee verschillende wijdtematen is het merk geschikt voor verschillende voettypen zoals brede voeten. Het uitneembare voetbed maakt alle modellen te dragen met steunzooltjes. Heb je zelf last van brede voeten?

Tips voor brede voeten

Piedi Nudi: Fashionably Free

De modieuze collecties zijn stijlvol en stoer zonder concessies te doen aan comfort. Precies wat wij graag laten zien in onze winkel. Benieuwd naar onze damesschoenen collectie?

Bekijk de hele collectie

‘Drie generaties vakmanschap. Dat is ons DNA.’

De passie voor vakmanschap en de liefde voor het schoenmaken stroomt al generaties lang door de aderen van de ontwerpers van Piedi Nudi. Een mooie combinatie van een hedendaagse, eigen stijl en de kennis en ervaring van de eerdere generaties is de basis van dit Nederlandse merk.

Mooie Italiaanse materialen in verrassende designs, een hoog draagcomfort en geproduceerd met oog voor detail. Een unieke combi die de aandacht trekt.

Meer over Piedi Nudi

Piedi Nudi verkooppunt

Op zoek naar een Piedi Nudi verkooppunt? Bekijk het aanbod Piedi Nudi schoenen in onze winkel. Ons gespecialiseerde team staat voor je klaar om passend advies te geven.

Piedi Nudi damesschoenen zijn er in verschillende wijdtematen en zijn vaak geschikt voor je eigen zooltjes. Ook heeft Piedi Nudi leuke sandaaltjes voor steunzolen.

Twijfel je over de juiste pasvorm voor jouw voettype? Kom dan snel langs. Je kunt zonder afspraak bij ons terecht. Graag tot ziens in onze schoenenwinkel.

Route